Dönerci fenomen Atatürk'e hakaret ettiği suçlamasıyla gözaltına alındı

    Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün anıldığı 10 Kasım'da TikTok'tan yaptığı canlı yayında, "Osmanlı kaybetmedi, laik denen köpekler kaybetti o toprakları. Laikliği getiren köpekler, onlar kaybetti" sözleriyle tepki çeken Mustafa Atmaca'nın gözaltına alındığı öğrenildi.

    Dönerci fenomen Atatürk'e hakaret ettiği suçlamasıyla gözaltına alındı
    11 Kasım 2023 - 15:49
    Erzurum'da faaliyet gösteren dönerci dükkanın sahibi olan Mustafa Atmaca, 'Hacı'nın yağ akımı' adı altında TikTok’ta açtığı 650 bin takipçisi bulunan sayfasında, canlı yayında bir takipçisiyle tartıştı. Atmaca, Atatürk ve silah arkadaşlarını işaret ederek tepki çeken ifadelerde bulundu.

    "Osmanlı kaybetmedi, laik denen köpekler kaybetti o toprakları"

    Mustafa Atmaca, tartışma sırasında "Sen gideceksin bizim toprağımız burası. Arabistan'a da savaşmaya gideriz. Bura da Yemen de Kudüs te bizim toprağımız. Siz İsrail'e gideceksiniz. Osmanlı kaybetmedi, laik denen köpekler kaybetti o toprakları. Laikliği getiren köpekler, onlar kaybetti" ifadesini kullandı. Atmaca’ya sözleri nedeniyle takipçileri büyük tepki gösterdi.

    Gözaltına alındı

    Bunun üzerine Mustafa Atmaca, Atatürk'e hakaret ettiği suçlamasıyla Erzurum Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Atmaca’nın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum