Coşkun Sabah: Bir kadına asla el kaldırılmaz

    İzmir'de sahne alan usta sanatçı Coşkun Sabah, magazin gündemine bomba gibi düşen "oyuncu Ozan Güven'in sosyal medya uzmanı sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı" iddiası hakkında, "Şiddet savaşta, harpte olur" dedi

    Coşkun Sabah: Bir kadına asla el kaldırılmaz
    06 Temmuz 2020 - 22:10
    Coşkun Sabah, geçtiğimiz gün İzmir Mordoğan Echo Performans Hall’de sahneye çıktı. Sahne performansında geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını seslendiren sanatçı, pandemiye rağmen kendisini yalnız bırakmayan ve mekanı tamamen dolduran hayranlarına müzik ziyafeti sundu.

    Sahne sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 67 yaşındaki şarkıcı, rahmetli Kayahan, Selami Şahin ve kendisinin üç sacayağı olduğunu vurgulayarak, "Kayahan ustanın vefatının ardından Selami (Şahin) ile ben kaldım. Bize iyi bakın” şeklinde konuştu.

    Kendi tarzının Türk müziğinde ana yol olduğunu dile getiren Sabah, “Pop müzik ve diğerleri tali yoldur, yan yoldur” açıkalamsı ile popçuları kızdıracak bir yorumda bulundu.

    "SANATÇILIĞIM SORGULANIYOR"
    Son dönemde yaptığı açıklamaların ardından sosyal medyada ağır eleştirilere maruz kalan ve “Twitter bataklıktır, çamurluktur” diyen şarkıcı, “Twitter’da güzel olan kötüleniyor, çirkin pespaye olan iyi gösteriliyor. Twitter’da bir şeyler var. Bir azınlık var beni bilmiyorlar, bana saldırıyorlar. Benim sanatçılığımı sorguluyorlar. Türkiye’de Coşkun Sabah sanatçı değilse sanatçı kim, söyleyin bana. Albümü en çok satan sanatçılar arasındayım” dedi.

    OZAN GÜVEN SORUSUNA YANIT
    Coşkun Sabah, son günlerde gündeme oturan Ozan Güven’in, sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddialarına değindi.

    "Kadına şiddet de, şiddetin her türü de çok kötü. Şiddete şiddetle karşıyım. Şiddet savaşta, harpte olur. Bir kadına asla yumruk atılmaz, el kaldırılmaz, sebebi ne olursa olsun."

    "1 MİLYON DOLARA TALİP ÇIKMADI"
    "Son dönemde hazıra dağ dayanmaz" sözü ile tepki çeken Coşkun Sabah, “Ben 'geçinemiyorum' demedim. 'Böyle söylediğimi ispat eden kişiye 1 milyon dolar ödül vereceğim' demiştim. Hala ispat eden çıkmadı" şeklinde konuştu.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum