CİMER'de aksama olmaması amacıyla geniş katılımlı toplantı

    İletişim Başkanlığı İzmir Bölge Müdürlüğü tarafından İzmir’de yürütülen Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) faaliyetlerine yönelik Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.

    CİMER'de aksama olmaması amacıyla geniş katılımlı toplantı
    22 Ocak 2023 - 14:55
    İzmir genelindeki kamu kurumları, kaymakamlıklar ve belediyelerde çalışan CİMER görevlilerine yönelik iki gün boyunca düzenlenen seminerlere, toplamda iki yüzü aşkın personel katıldı.
    İletişim Başkanlığı faaliyetleri ve CİMER Kapısı işleyişine yönelik açılış konuşmasını yapan İletişim Başkanlığı Bölge Müdürü Cengiz Kutlu Yüksel, CİMER faaliyetlerini yerine getirirken kamu kurumlarının ve tüm kuruluşların; başvuru sahibini etkin, süratli, şeffaf bir şekilde ve doğru bilgilerle aydınlatması gerektiğine işaret etti. Yüksel, CİMER’i devlet ve millet arasında güçlü bir iletişim köprüsü olarak gördüklerini belirtti.



    Toplantılarda genel olarak CİMER Yönetmeliği çerçevesinde usul ve esaslar aktarılarak gerçek ve tüzel kişiler tarafından kurumlarıyla kuruluşlara CİMER aracılığıyla yapılan başvuruların değerlendirme-cevaplandırma süreçlerine yönelik işleyişler değerlendirildi. Yaşanan aksaklıklar ve kurumların sorumlulukları konusunda bilgilendirmeler yapıldı.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum