• Reklam

Çiftlikköy'e yeni sahil düzenlemesi ve güneşlenme terasları geliyor

İzmir'in Çeşme ilçesinde belediye, Çiftlikköy Sahili'ni düzenleme çalışması başlattı. Çalışmalar kapsamında sahile, güneşlenme terasları da yapılacağı belirtildi.

Çiftlikköy'e yeni sahil düzenlemesi ve güneşlenme terasları geliyor
02 Ağustos 2023 - 14:19 - Güncelleme: 02 Ağustos 2023 - 14:23

Çeşme Belediyesi, ilçenin kalbi Cumhuriyet Meydanı'nı yenileyerek çehresini değiştirdikten sonra şimdide atıl durumdaki Çiftlikköy Sahili için harekete geçti. Çiftlikköy Yeni Sahil Düzenlemesi Projesi'ne başlandı. Bu kapsamda, 3 bin metrekare alanda kıyı tasarımı projesinin ihalesi yapılıp, inşaatına başlandı. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Belediye Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde yapılan projenin sürdürülebilir hizmet anlayışıyla ilerlediğini söyledi.

'ÇİFTLİKKÖY'E YAKIŞIR BİR SAHİL YAPIYORUZ'

Projenin kısa sürede tamamlanacağına dikkat çeken Başkan Oran, "Çiftlikköy Sahil düzenlememizin ihalesini yaptık, inşaatı devam ediyor. Çiftlikköy'e yakışır bir sahil yapıyoruz. Tıpkı Çeşme merkezde yaptığımız gibi sahil boyunca güneşlenme teraslarımız ve oturma alanlarımız, banklarımız olacak. Buradan denize de girilebilecek. Yine vatandaşlarımıza hizmet edecek belediye şirketimiz Çeştur'a ait bir kafeteryamız olacak. Engelli vatandaşlarımızı da düşünerek yenilenen sahil düzenlememizi kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum