CHP'li Ağbaba

    CHP'li Ağbaba'dan İzmir iddialarına sert çıkış: Akrabalığım bulunmamaktadır!

    Belediye başkan adaylarının belirlenmesinde komisyonun yanı sıra tecrübelerinden yararlanmak için kurulan heyette yer alan Malatya Milletvekili Ağbaba'dan İzmir'le ilgili önemli bir açıklama geldi. CHP'den Urla Aday Adayı Mustafa Günay'ın akrabası olduğu ve adaylık sürecine etki edeceği yönündeki iddiaları yalanlayan CHP Malatya Milletvekili Ağbaba önemli mesajlar verdi.

    CHP'li Ağbaba'dan İzmir iddialarına sert çıkış: Akrabalığım bulunmamaktadır!
    15 Aralık 2023 - 16:49
    Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) aday belirleme süreci tam gaz devam ederken, İzmir cephesinde de gündeme önemli gelişmeler ve iddialar damga vuruyor. 

    Son olarak belediye başkan adaylarının belirlenmesinde komisyonun yanı sıra tecrübelerinden yararlanmak için kurulan heyette yer alan Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'dan İzmir'le ilgili önemli bir açıklama geldi. 

    CHP'den Urla Aday Adayı Mustafa Günay'ın akrabası olduğu ve adaylık sürecine etki edeceği yönündeki iddiaları yalanlayan CHP Malatya Milletvekili Ağbaba önemli mesajlar verdi. 

    İŞTE O AÇIKLAMA: 
    Son günlerde çeşitli mecralarda iddia edildiğinin aksine hiçbir akrabamın herhangi bir belediye başkanlığına adaylığı söz konusu değildir. Ayrıca aday belirlemeye dönük hiçbir komisyonun üyesi olmadığımı da kamuoyunun bilgisine sunarım. Partimizin yeni dönem yönetimi ve hızla yaklaşan yerel seçim öncesi parti politikalarımız konusunda bilgi ve tecrübelerimizden yararlanmak için oluşturulan danışma heyetinin aday belirleme süreçleriyle bir ilgisi bulunmamaktadır.

    Siyasette her yere emeğimle ve parti örgütümüze inanarak geldim; kimsenin iradesine ipotek koyacak bir yapıda olmadığım herkesçe bilinir. Bu ahlaksızca haberler belli çevrelerden maksatlı olarak beni yıpratmak amacıyla yapılmaktadır. Aynı ahlaksızların, genel seçimler öncesinde de İzmir’den milletvekili adayı olacağım yönünde yalan yanlış iddialarda bulunduğunu da hatırlatırım.

    Yerel seçim adaylıkları sürecinde adımın kimi adaylarla anılması, siyasi rakiplerinin anılan isimleri yıpratma amacı taşıdığını da düşündürüyor.

    Sözde haber içeriklerinde adı geçen Mustafa Günay ile hiçbir akrabalığım bulunmamaktadır. Benle tanışmadan önce Belediye Başkan Yardımcısı olan ve benim de bu görevi sebebiyle tanıdığım bir isimdir. Ancak Mustafa Günay sadece benim değil, bütün Malatya halkının tanıdığı, sevdiği, takdir ettiği ve bağrına bastığı değerli bir isimdir. 6 Şubat depreminden sonra insanların içmeye su bulamadığı, karda kışta sokakta kaldığı o zor koşullarda Malatya halkına çayıyla, çorbasıyla, her türlü imkanıyla seferber olan Güzelbahçe Belediyesi’nin değerli başkanının, emektar personelinin ve tabiki Mustafa Günay’ın çabaları ve dayanışmasını hem ben hem de Malatyalılar asla unutmayacaktır.

    Malatya’da dişiyle tırnağıyla kazıyarak siyasette var olmuş biri olarak emeğin ne olduğunu en iyi bilenlerdenim.

    Son olarak bu süreçte asla kişisel bir hedefimin olmayacağını ve kişileri değil partinin iktidarını önemsediğimi; umutsuzlukla sonuçlanan bir süreçten sonra yeniden filizlenen umut dalgalarının büyüyerek Genel Başkanımız Özgür Özel önderliğinde partimizin yerelde ve genelde iktidar olması için mücadele edeceğimi kamuoyunun bilgisine sunarım.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum