• Reklam

CHP, İnce'nin ayrılmasını bekliyor

CHP içinde "Memleket Hareketi" başlatan ve bu hareketin kadrosunu da kamuoyuna açıklayan, partinin 2018 seçimlerindeki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile parti yönetimi arasında sular durulmuyor.

CHP, İnce'nin ayrılmasını bekliyor
13 Kasım 2020 - 14:37 - Güncelleme: 13 Kasım 2020 - 14:56

Son olarak katıldığı bir televizyon programında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Saraydan para alıp parti kurmak isteyenler var" sözleriyle kendisini hedef aldığını savunan İnce, parti yönetimine de "Yalanların kurgu merkezi CHP Genel Merkezi" sözleriyle tepki gösterdi.

CHP yönetimi ise İnce'nin yeni parti kurmak için yola çıktığını, parti içi tartışmayla kamuoyu desteği sağlamaya çalıştığını savunarak, polemiğe girmeme ve disiplin yoluna başvurmama taktiği izliyor.

Muharrem İnce, CNN Türk'te katıldığı televizyon programında, Kılıçdaroğlu'nun, "Saray'dan para alıp parti kurmak isteyenler var" sözlerini hatırlattı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in daha sonra yaptığı açıklamada "Kastedilen Muharrem İnce değildi" sözlerini anımsatan İnce, "Kastedilen ben değilim ama, hedef alınan benim. Kimin kastedilip kastedilmediğini CHP Genel Başkanı açıklamalı" ifadesini kullandı. (Kaynak: BBC Türk)

YORUMLAR

  • 0 Yorum