Avukatın hayali gerçekleşti

    Balıkesirli Avukat Hasan Demiraslan, hep hayalini kurduğu "organik butik-termal otel"i nihayet gerçeğe çevirdi. Kazdağı'nın en yüksek tepesinin 1774 metre rakımından esinlenen Demiraslan, organik bahçesi ve zeytinliği bulunan, çocuklar için mini kümesi olan, zeytin kırabileceğiniz, reçel yapabileceğiniz bir tesis kurdu.

    Avukatın hayali gerçekleşti
    13 Kasım 2020 - 14:40


    Ülkemizin doğal güzellikler anlamında en çok tercih edilen yerlerinden biri olan Kazdağları, oksijen dolu havası, yeşilin ve mavinin tadını çıkarmak isteyenleri yaz-kış ağırlıyor. Termal tesisleriyle de ünlü Edremit’in Güre ilçesinde bu yıl hizmete giren 1774 Kazdağı Termal Butik Otel, misafirlerine doğallığın zevkini veriyor.
    Kazdağı'nın tüm güzelliklerini ruhuna yansıtan 1774 Kazdağı Termal Butik Otel, turistik bir tesis olmanın dışında, modern yaşamın rahatlığıyla doğallığını bir arada barındıran bir tatil deneyimi sunuyor. Aslında bir avukat olan ve turizm alanında yatırım yapan Hasan Demiraslan, Kazdağları ve tesisiyle ilgili şu bilgileri aktardı:
    “Üç tepesi olan Kazdağı'nın en yüksek yeri 1774 metre olan Karataş Tepesi'dir. Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yaptığım tesisimizin adı da buradan geliyor. Kazdağları'ında her mevsim farklı manzara ve güzelliklere şahit olursunuz. Yemyeşil doğası, kanyonu, şelalesi ve birbirinden şirin köyleri ile tatilden huzur bekleyenlerin adresidir.
    Kazdağları'nın bir kısmı Milli Park ilan edilerek koruma altına alınmıştır. Kazdağları Milli Parkında doğa yürüyüşü yapabilir, saklı güzellikleri keşfedebilirsiniz. Manzarası muhteşem hikayesi ise hüzünlü olan Hasan Boğuldu Şelalesinde sizi ilk olarak Sütüven Şelalesi karşılar. Yemyeşil ormanın içinde, ışıl ışıl cam gibi bir su, cennetten bir köşe. Sarıkız Tepesi, Antandros Kazı Alanı, Zeus Altarı, Pınarbaşı Şelalesi, Kavurmacılar Köyü gibi birçok gezilip görülmesi gereken yeri ile Kazdağları dört mevsimin yaşandığı ve her mevsimde ziyaret edilebilen bölgemizdir.



    Oksijeni ve şifalı termal suyu ile ünlü Kazdağı'nın eteklerinde konumlanmış otelimizde, dağ ve deniz manzarasının keyfini aynı anda deneyimleyebilirsiniz. Geleneksel Türk Hamamı suitlerimizde de kullanımınıza sunuluyor. Şifalı termal su ile hamam keyfini odanıza taşıdık. Muhteşem deniz manzaralı odalarınızın balkonunda Kazdağı'nın organik lezzetleri ile hazırlanmış serpme kahvaltınızı ücretsiz olarak servis ediyoruz. Covid-19 sebebi ile yaşadığınız kaygıyı en aza indirmek için her şeyi düşündük.”




    Organik bahçede bulunan ekotarım ürünlerinden misafirlerin reçel yapmayı deneyimlediğini de anlatan Avukat Demiraslan, “Ayrıca zeytin toplama etkinliğimizde toplanan ürünleri bahçemizde çekiç kırma yapabilirsiniz. Tatiliniz bittiğinde sevdiklerinize ikram edebilirsiniz. Hayal ettiğinizden fazlasını sizin için tasarladık. Bizler için en değerli olan minik misafirlerimizi de düşündük. Mini kümeste organik yumurtalar toplayabilirler. Muazzam körfez manzarası eşliğinde yaz-kış aynı keyif alacağınız Skyfall Teras Restaurant'ta şefimizin yaratıcı sunumlarıyla tatilinize lezzet katabilirsiniz” dedi.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum