CHP Bornova Adayı Ömer Eşki, adaylık dosyasını alkışlarla teslim etti

    Bornova Belediye Başkan Adayı Ömer Eşki, adaylık dosyasını Bornova İlçe Seçim Kurulu’na teslim etti. Eşki’ye CHP Bornova İlçe Başkanı Av. Ertürk Çapın, Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Sekreteri Ayhan Yalçınkaya, ADD Bornova Şube Başkanı Mübeccel Timaç’ın yanında çok sayıda partili de eşlik etti.

    CHP Bornova Adayı Ömer Eşki, adaylık dosyasını alkışlarla teslim etti
    06 Şubat 2024 - 10:02 - Güncelleme: 06 Şubat 2024 - 15:01
    Seçim kuruluna partililerin alkışlarıyla gelen Eşki, “Gençliğimizle, birikimimizle ve Bornova’ya hizmet etme sevdamızla yola çıkmıştık. Güçlü Bornova’yı inşa etmek için, herkesin yaşamaktan mutlu olduğu Bornova için projelerimiz hazır. Ben Cumhuriyet Halk Partisi örgütünün adayıyım, böyle olmaktan da hep gurur duydum. Sonuna kadar Cumhuriyetin Atatürkçülüğün, Sosyal Demokrasinin ve solun mücadelesini vereceğim. Bugün burada nasıl bir aradaysak, yarın kenti yönetirken de yine hep birlikte olacak; CHP’nin bayrağını hep birlikte daha ileri taşıyacağız. Bu yolculukta bize yoldaşlık eden, omuz veren tüm Bornovalılara teşekkür ederim. Birlikte başaracağız, katılın bize” dedi.

     
    İlçe Seçim Kurulu’na Ömer Eşki ile birlikte gelen CHP Bornova İlçe Başkanı Av. Ertürk Çapın ise, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel, ‘İzmir bizim amiral gemimiz’ diyor. Bence de İzmir Amiral Gemisi, Bornova da bu geminin kaptan köşküdür. Seçime bir ittifak olmadan giriyoruz. Fakat inanıyorum önümüzdeki süreçte çok güzel bir seçim kampanyası yürüteceğiz ve seçim gününde de aradaki diğer partilerle farkı daha da açacağız. İzmir’in her yerinde tıpkı adayımız Ömer Eşki gibi Gençlik Kollarından yetişen adaylarımız var, 9 kadın aday var. Değişim işte budur, Genel Başkanımıza teşekkür ederiz” diye konuştu. 

    YORUMLAR

    • 0 Yorum