• Reklam

Çeşme'yi yakan kişi manyak çıktı

Çeşme’de meydana gelen makilik yangınıyla ilgili İzmir Valiliği'nden açıklama geldi. Kundakçı K.A.Ç’nin terörle bağlantısı olmadığının belirtildiği açıklamada, kişinin psikolojik rahatsızlığı olduğu ifade edildi.

Çeşme'yi yakan kişi manyak çıktı
23 Temmuz 2023 - 14:46
İzmir’in Çeşme ilçesi Ulusoy Limanı karşısındaki Karadağ mevkiinde makilik yangını meydana geldi. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangına kısa süre içerisinde müdahale eden itfaiye ekipleri sayesinde yangın kontrol altına alındı.

Yangının ardından alevlerin arasından çıkan bir kişinin olduğu vatandaşın çektiği görüntülerle ortaya çıktı. Kimliği belirlenen kişinin K.A.Ç. olduğu tespit edildi ve olay yerinden kaçarken vatandaş tarfından ihbar edilip polis ekiplerince yakalandı, ardından da adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan K.A.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çeşme'de yaktığı ormandan kaçmaya çalışan kundakçı yakalandı - Son Dakika

VALİLİK: PSİKOLOJİSİ BOZUK
Konuyla alakalı açıklama yapan İzmir Valiliği, soruşturma detaylarını anlattı. K.A.Ç’nin terörle bir bağlantısı olmadığını belirten Valilik, psikolojik rahatsızlığı olduğunu ifade etti.

Çeşme'de ormanı yakan kundakçı alevlerin arasında kameraya yakalandı! İşte o anlar - Internet Haber

Valilik’ten yapılan açıklama şu şekilde:
"İzmir'in Çeşme ilçesinde 21.07.2023 günü saat 23:30 sıralarında Karadağ mevkiinde meydana gelen yangınla ilgili olarak Çeşme İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmayla yakalanan ve yangını çıkardığı anlaşılan K.A.Ç.'nin yapılan sorgusunda terör bağlantısı bulunmadığı ve psikolojik rahatsızlığı olduğu anlaşılmış, şahıs 22.07.2023 günü çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır."

YORUMLAR

  • 0 Yorum