Çeşme'nin eli bıçaklısı! Korku yarattı

    Elinde bıçağıyla Çeşme sokaklarında dolaşan bir kadın, büyük bir markette çalışan genç kızın elektrikli bisikletine zarar verdi. O anlar kameraya çekildi.

    Çeşme'nin eli bıçaklısı! Korku yarattı
    09 Haziran 2022 - 19:19 - Güncelleme: 09 Haziran 2022 - 21:43
    İzmir'in Çeşme ilçesi Ilıca mahallesinde bulunan büyük bir süpermarkette görev yapan genç kız, öğle saatlerinde parkettiği 3 tekerlekli elektrikli bisikletiyle çarşıya gitmek istedi. Arkadaşlarına ve müdürüne söyleyip elektrikli bisikletinin yanına gitti, gördüklerine inanamadı. Bir kızın, elinde bıçakla bisikletinin anahtar bölümüne vurduğunu, zarar verdiğini görünce korkuya kapıldı. Önce kameraya çekti sonra polisi aradı. Elektrikli bisikleti sürükleyerek götüren eli bıçaklı kadın, gelen ekip tarafından yakalandı. İfade veren market çalışanı kız, başından geçenleri anlattı, şikayetçi olduğunu söyledi. Aynı eli bıçaklı kadının başkalarını da korkuttuğu belirtildi. Bazı vatandaşlar, "Turistik ilçemizin kenarlarında çadır kuran bazı Roman vatandaşlar çirkin görüntü oluşturuyor. Buna çare bulunsun" dedi.

    Çeşme'yi bir kazanç kapısı haline getiren Türkiye'nin bir çok ilinden gelen konar göçerlerin
    deyimi yerindeyse Çeşme'nin hem esnafına, hem halkına "İllallah" dedirtiği belirtildi. 
    İddialar ise şöyle..
    Konar göçerlerin çocukları alışveriş merkezlerini mesken tutuyor, "açız, peynir alın, ekmek alın" diyorlar. Bunlara inanan yazlıkçılar bir haylı yüklü alışveriş yaptıktan sonra çocuklara veriyorlar. Hem yiyecekleri, hem de alışveriş fişini alan çocuklar kasaya giderek iade etip parayı alıyorlar.
    İddialardan birisi de şöyle:
    Alaçatı'da restorana gelenleri de rahat bırakmıyorlar. İşyeri sahipleri çocuklara nazikçe "çocuklar müşterileri rahatsız" etmeyin dediklerinde, koşarak Alaçatı'da Atatürk Anıtı'nı mesken tutan büyüklerine haber veriyorlar. Gruplar halinde esnafın kapısına dayanan konar göçer Romanlar, iş yeri sahiplerini tehdit ediyorlar.
    Yine edenilen bilgiye göre, iki yıl önce onlarca esnaf konar göçerler hakkında yetkililere dilekçe verdi ama bir sonuç alınamadı.
    En son olay ise geçtiğimiz gün meydana geldi, halk arasında infial yaratan olayda elinde bıçağıyla Çeşme sokaklarında dolaşan konar göçerlerden olduğu iddia edilen bir kadın, büyük bir markette çalışan genç kızın elektrikli bisikletine zarar verdi. O anları görüntüleyen vatandaşları "sizi öldürürüm" diye tehdit etti.

    İŞTE O ANLAR.. 

    Videoyu izlemek için buraya tıklayın... BIÇAKLA VURDU

    YORUMLAR

    • 0 Yorum