Cem Yılmaz'dan Metin Akpınar'a yanıt gecikmedi...

    Katıldığı bir TV programında Cem Yılmaz’ın sahne ve oyunculuk performansını değerlendiren oyuncu Metin Akpınar, Cem Yılmaz için ‘Aktör kumaşı zayıf’ demişti. Cem Yılmaz’dan usta oyuncuya yanıt gecikmedi.

    Cem Yılmaz'dan Metin Akpınar'a yanıt gecikmedi...
    23 Kasım 2021 - 12:10
    Türkiye’deki stand-upçılarla ilgili yorum yapan Metin Akpınar, “Zeki çok belki ama iyi konuşan yok. Cem Yılmaz da dahil. Çok beğeniyorum. Çok zeki çocuk, mükemmel işler yapıyor. Ama aktör kumaşı zayıf. Aktör olmak zorunda da değil. Stand-up’da aktörlük gerekmiyor. Ama iyi konuşma, tonlama da daha büyük başarılar bekliyor insan” dedi.

    Cem Yılmaz, programın ardından sosyal medya hesabından Metin Akpınar’a yanıt verdi.  Yılmaz paylaşımında, “Kıymetli büyüğümüz Metin Akpınar beni bir söyleşisinde değerlendirmiş. Sağolsun, teşekkür ederim. 6 yaşındayken ilk izlediğim performans Devekuşu Kabare’nin ‘İnsanlığın Lüzumu Yok’ oyunuydu. Her işini pür dikkat izledim. Bir gün o da beni sahnede izlerse çok mutlu olurum” ifadelerini kullandı.

    “SEVMEDİĞİM İHTİYAR TİPİNE DÖNÜYORUM”
    Mizah yazılarını da değerlendiren Akpınar, “Mizah yazısı yazılmaz hale geldi. Eski çizerleride özlüyorum. Maalesef ben rafine bulmuyorum, hatta biraz seviyesiz buluyorum” şeklinde konuştu. Akpınar, “En çok neye gülersiniz?” sorusuna ise, “Uzun yıllar Zeki’ye güldüm. Ondan evvel İsmail Dümbüllü’ydü. Bizim komedyenimiz oydu. Karagöz Hacivat ile de çok ilgilendim. Son zamanlarda absürt espriye gülmeye başladım. Biraz daha rafine espri arıyorum. Her şeye gülmez hale geldim. Her şeye gülününce de kızar oldum. Babacan bir ihtiyar olacağımı düşünüyordum, öfkeli bir ihtiyar oldum. Hiç sevmediğim bir ihtiyar tipine dönüyorum” dedi.
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum