Bornova Belediyesi'nden 'Ailemize Hoş Geldin Bebek' projesi

    İZMİR'in Bornova ilçesinde, belediye, 'Ailemize Hoş Geldin Bebek' projesi kapsamında yeni bebek sahibi olan aileleri ziyaret edip, özel bebek pakete hediye ediyor.

    Bornova Belediyesi'nden 'Ailemize Hoş Geldin Bebek' projesi
    17 Ağustos 2022 - 12:50 - Güncelleme: 17 Ağustos 2022 - 12:51

    Bornova Belediyesi, 'Ailemize Hoş Geldin Bebek' projesiyle yeni bebek sahibi olan ailelerin mutluluğunu paylaşıyor. Yeni doğanları ziyaret eden ekipler, aileye yeni katılan minik bireyler için hazırlanan özel paketleri dağıtıyor. Bu kapsamda, 550 aile ziyaret edilerek şampuan, bebek yağı, tırnak makası, biberon, alt değiştirme bezi, bebek bezi ve ıslak mendilden oluşan 'bebek paketi' hediye edildi. Bornova'da 0-6 aylık bebekleri olan ve 'Ailemize Hoş Geldin Bebek' uygulamasından yararlanmak isteyen aileler, belediyenin 999 1919 numaralı İletişim Merkezi'ni arayarak kayıt oluşturabiliyor.

    Proje kapsamında son olarak Atatürk Mahallesi'nde bulunan Tabazik Ailesi, mahalle muhtarı Pakize Namdar ile ziyaret edildi. Ramazan ve Merve Tabazik ile 9 yaşındaki oğulları Emir'e mutluluklar dileyen belediye çalışanları, 3 aylık minik Aden için de hediyeleri bırakarak, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ'un iyi dileklerini iletti. Ramazan Tabazik, belediyenin kendilerinin yanında olmasından büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

    Miniklere sağlık ve mutluluk dileyen Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, "Her yeni doğan bebek yarına bir umut, geleceği aydınlatacak yeni bir ışıktır. Ailelerimizin bu güzel günlerinde yanlarında olmak bizim için de ayrıcalık. Tüm bebeklerin mutlu büyüdüğü bir dünya diliyorum" dedi.(DHA)


    YORUMLAR

    • 0 Yorum