• Reklam

Bölgesel yağlardan kurtulmak için ne yapabilirim?

Bölgesel yağlardan kurtulmak, estetik bir vücuda sahip olmak artık çok kolay. Bu alanda hizmet veren salonların  da sayısının gün geçtikçe arttığına şahit oluyoruz.  Peki doğru salon ve cihazı nasıl seçeriz?

Bölgesel yağlardan kurtulmak için ne yapabilirim?
31 Mayıs 2024 - 11:05
Güzelliğiniz için zayıflama, bölgesel incelme ve sıkılaşmış vücut kavramları gün geçtikçe daha da popüler olmakta. Yapılan araştırmalar günümüz güzellik algısında; İnce ve kıvrımlı bir vücuda sahip olma, sıkılaşmış basenler, sıkılaşmış kol ve karın bölgesi, fit görünüş kavramlarının öne çıktığını gösteriyor. İstediğiniz, kendinizi mutlu hissedeceğiniz, ideal bedene ulaşmak hayal değil. Bölgesel yağlardan kurtulmak, estetik bir vücuda sahip olmak artık çok kolay. Bu alanda hizmet veren salonların  da sayısının gün geçtikçe arttığına şahit oluyoruz.  Peki doğru salon ve cihazı nasıl seçeriz?

FDA onaylı son teknoloji cihazlarla istediğiniz vücuda Meral Yağınlı Beauty House garantisiyle ulaşabilirsiniz.
X:  Salonunuzda nasıl bir hizmet veriyorsunuz?

MY: Uzmanlarımız öncülüğündeki vücut analizi ile  ihtiyaç  duyulan özel programlarla  insanların hayal ettikleri vücuda kavuşmalarını ve onların bu sayede mutlu ve memnun  olmalarını temel ilke edindik.

X: Zayıflama yöntemi olarak çok çeşitli teknikler ve cihazlar var. Salonunuzda zayıflama ve bölgesel incelme için nasıl bir yol izliyorsunuz?

MY:Salonumuzda bir çok cihaz ve pek çok teknik vardır. Bu teknikler 3 ana başlıktan oluşuyor sıkılaşma , toparlanma ve selülit görünümünü azaltma işlemleri olarak sıralama yapabiliriz. Bütün cihazlarımız Sağlık Bakanlığı’nın onayladığı cihazlardır ve hiç bir cihazlarımızın bugüne kadar bilinen zararlı yan etkisi görülmemiştir.

X:Kullandığınız cihazların isimleri nedir ve yan etkileri var mıdır?

MY : Cihazlarımın isimleri; Emslim , G5 masajı , Magic crush , Heykel traş , Ultra hot , Kav pro , My Firming , Lipo lazer’dir .Bütün cihazlarımız Sağlık Bakanlığı’nın onayladığı cihazlardır ve hiç bir cihazlarımızın bugüne kadar bilinen zararlı yan etkisi görülmemiştir.

X:FDA onayı nedir?

MY: FDA, Amerika Birleşik Devletleri´nde gıda, ilaç, kozmetik ve tıbbi cihazlar gibi ürünlerin güvenliğini ve uygunluğunu sağlamakla görevli bir kurumdur. FDA belgesi, bu tür ürünlerin FDA düzenlemelerine uygun olduğunu ve satışa sunulabileceğini doğrulayan bir belgedir.

X: Sizi diğerlerinden farklı kılan ne gibi özellikler var?

MY:  Bu kadar cihazın bir arada olduğu neredeyse tek salon burası , uzman kadromuzla  salonumuzdan giren her misafire bireysel hizmet vermemiz ve memnuniyeti yüksek geri dönüşler almamız bizi ayıran en büyük özelliklerden sadece bir tanesi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum