• Reklam

Bodrum'da ruhsatsız 11 inşaat firması hakkında tutanak tutuldu

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, inşaat yasağının kalkmasıyla birlikte denetimler sıkılaştırıldı. Bu kapsamda, faaliyete başlayan ve ruhsatı bulunmayan 11 firma hakkında belediye ekipleri tarafından tutanak tutuldu.

Bodrum'da ruhsatsız 11 inşaat firması hakkında tutanak tutuldu
26 Ekim 2022 - 16:08 - Güncelleme: 26 Ekim 2022 - 16:09

Bodrum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, inşaat yasaklarının kalkmasının ardından faaliyete başlayan inşaat alanlarında ve şantiyelerde denetimler gerçekleştiriyor. İnşaat yasaklarının sona erdiği 15 Ekim 2022 tarihinden bu yana denetimlerini sıklaştıran ekipler kurallara uymayan, ruhsatsız faaliyet gösteren firmaların inşaatlarını mühürlüyor. Ekipler tarafından 15 Ekim'den bu yana 88 şantiye alanını denetlerken, 11 firma hakkında ruhsatsız faaliyete başladıkları gerekçesiyle tutanak tutuldu.

'ÇALIŞMALARIMIZA KARARLILIKLA DEVAM EDİYORUZ'

Yapılan çalışmalar hakkında değerlendirme yapan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, "Ekiplerimiz, inşaat faaliyeti kurallarına uymayanları ve ruhsatsız faaliyet gerçekleştirenleri sıkı denetimlerle tespit ederek gerekli uyarıları yapıyor ve tutanaklarını tutuyor. Kentimizin düzensiz ve kuralsız inşaatlarla yok edilmemesi için yetkilerimiz çerçevesinde gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu kapsamda yasaklar sırasında da usulsüz faaliyetlere asla imtiyaz sağlamadık. Bu konuda da ekiplerimizle birlikte çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz" dedi. (DHA)


YORUMLAR

  • 0 Yorum