• Reklam

Bodrum, 2022'yi 16 gün sürecek etkinliklerle karşılayacak

MUĞLA'nın Bodrum ilçesi, 2022 yılını çeşitli etkinliklere karşılamaya hazırlanıyor. Bodrum Belediyesi tarafından organize edilecek 'Yeni Yıl Partisi'nde, 16 gün boyunca yerli ve yabancı turistlere yapay kardan buz pistine, sokak dansçılarının gösterilerinden konserlere, kültür gezilerinden alışverişe kadar eğlenceli anlar yaşatılacak. Öte yandan, Bodrum'da oteller 16 gün boyunca indirimli fırsatlarla ziyaretçilerini ağırlayacak.

Bodrum, 2022'yi 16 gün sürecek etkinliklerle karşılayacak
25 Kasım 2021 - 13:37 - Güncelleme: 25 Kasım 2021 - 13:38

Bodrum Belediyesi, 2022 yılını düzenlenecek bir dizi etkinlikle karşılayacak. Belediye tarafından organize edilecek etkinliklerde koronavirüs tedbirlerine de dikkat edilecek. Yılbaşı Partisi, 18 Aralık'ta başlayacak ve 02 Ocak 2022 tarihinde son bulacak. Yılbaşı partisi kapsamında, ünlü sanatçıların konserlerinin yanı sıra, 180 yerel sanatçı da sokaklarda sanatseverlerle buluşacak. Kentin her noktası yılbaşına özel olarak süslenmesinin yanı sıra yılbaşı ağacı, maskotlar, animatörler, yılbaşı stantları, yiyecek içecek alanları yerli ve yabancı turistler için cazibe merkezi haline gelecek. Sokaklarda renkli dans gösterilerinin yapılacağı partide, DJ performanslarıyla eğlenceli anlar yaşatılacak. İnteraktif etkinliklerin gerçekleşeceği partiye, kar küresi, buz pateni pistleri, atlı karınca ve kar yağdırma efektiyle renk katılacak.

OTELLERDE VE RESTORANLLARDA BÜYÜK KAMPANYA

Yılbaşı partisi kapsamında birçok otel ve yerel işletme ile restoranlar iş birliğine giderken, yerli ve yabancı turistleri en iyi şekilde ağırlamak için 'Herkes için en iyi yıl' çağrısı yapılarak indirime gidiliyor. Bu kapsamda, oteller ve restoranlar cazip konaklama ve ağırlama imkanlarıyla yerli ve yabancı turistleri bu uzun soluklu parti boyunca ağırlamaya hazırlanıyor.

'ÜLKE EKONOMİSİNE DÖVİZ GİRECEK'

Yılbaşı partisinin ülke ekonomisine katkı sağlayacağını belirten Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, "Genelde Türkiye, özelde de Bodrum; zengin kültürel çeşitlilik, misafirperverlik, zengin tarihi miras ve eşsiz doğal güzellikler gibi birçok imkana sahip. Bodrum Belediyesi olarak asıl amacımız önce yerel işletmeleri korumak ve ayakta tutmak, ardından yerel turizmi, Covid-19 tedbirlerini de göz önünde bulundurarak güvenli seyahat ve konaklama ile hem yerli hem de tüm dünyadan turistleri Bodrum'la Bodrum'un her türlü değeri ile tanıştırmak için getirmek. Bodrum'da, turizm hareketliliğinin yoğun olarak yaşandığı yaz sezonu dışında yeni yıl partisi ile kültürel, sanatsal ve eğlenceli bir tatilin gerçekleştirileceği faaliyetlerle hareketliliğin 12 aya yayılmasının mümkün olduğunu göstermek. Bodrum bu yılbaşı partisi ile ülke ekonomisine çok ciddi döviz getirisi sağlayacak. Ülkemizin dünyaya açılan en geniş ve en görkemli penceresi bu yılbaşı partisi olacak" diye konuştu.

'BODRUM'U TÜM DÜNYA İÇİN SICAK BİR YUVA HALİNE GETİRECEĞİZ'

Başkan Aras, "Bodrum'u her türlü ziyaretçiye açacağız. Bodrum bir yandan dünyaca ünlü markalara, restoranlara, tesislere ev sahipliği yaparken Bodrum'u tüm dünya için sıcak bir yuva haline getireceğiz. Bodrum'un sadece ulusal değil, uluslararası bir marka koleksiyonu şehri haline geldiğini de tüm dünyaya göstereceğiz. Uygun iklimi sayesinde Bodrum sadece yazın değil, kışın da gidilmesi gereken bir şehir. Bodrum'da cazibe unsurlarını öne çıkarmak, yeni cazibe alanları oluşturarak yurt içinden ve yurt dışından turist çekmek için Bodrum'u çeşitli etkinliklerle uluslararası bir boyuta taşımak istiyoruz" dedi.


 

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum