Bitez'de AYDEM elektrik hatlarını yer altına aldı, belediye üst yapıyı tamamladı

    MUĞLA'nın Bodrum ilçesi Bitez Mahallesi'nde bir süredir devam eden AYDEM'in elektrik hatlarını yer altına alma çalışmalarının ardından üst yapı çalışmaları belediye ekipleri tarafından tamamladı.

    Bitez'de AYDEM elektrik hatlarını yer altına aldı, belediye üst yapıyı tamamladı
    21 Temmuz 2022 - 18:12 - Güncelleme: 21 Temmuz 2022 - 18:12

    Bodrum Belediyesi tarafından Bitez Mahallesi Atatürk Buvarı'nda, elektrik direklerinin yer altına alınmasının ardından aydınlatma direklerinin de yenilenmesiyle kaldırım ve asfalt çalışması gerçekleştirildi. Daha güzel bir görüntüye kavuşan mahallede belediye ekiplerinin çalışmaları ile vatandaşların ulaşım mağduriyeti de giderilmiş oldu.

    Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bitez Köy içi Mevkii'nde MUSKİ ve AYDEM'in altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde bitirilen üst yapı çalışmalarını inceledi. Başkan Aras, yeni üstyapı çalışmalarının başlayacağı cadde ve sokaklarda da Başkan Yardımcısı İbrahim Akbaş, Bitez Mahalle Muhtarı Seda Özgüçlü ve ilgili birim müdürleriyle birlikte incelemelerde bulunarak esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi.

    Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bitez Mahallesi'nde çalışmaları tamamladıklarını belirtip, "Vatandaşlarımızın altyapı çalışmalarından kaynaklı mağduriyetlerinin farkındayız ve çalışmaları çok yakından takip ediyoruz. Bodrum Belediyesi olarak sorumluluk alanlarımız kapsamında üzerimize düşenin en iyisini yapmak için planlamalar ve koordinasyonlu çalışmalar gerçekleştiriyoruz" diye konuştu.

    Bitez Mahalle Muhtarı Seda Özgüçlü de yapılan çalışmalar hakkında bilgi verip, bayramda tamamlanan AYDEM altyapı çalışmalarının ardından başlanan üstyapı çalışmalarının da tamamlandığını ve araç trafiğinin daha elverişli hale getirildiğini ifade etti.(DHA)


    YORUMLAR

    • 0 Yorum