Birlikte Güçlüyüz Platformu, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüştü

    1.5 yıl önce İzmir'de kurulan Birlikte Güçlüyüz Platformu, kente ve ülkeye dair görüş alışverişinde bulunmak üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

    Birlikte Güçlüyüz Platformu, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüştü
    04 Temmuz 2022 - 18:28 - Güncelleme: 04 Temmuz 2022 - 19:30
    Memlekete dair hassasiyetleri olan STK temsilcileri, sanayici, muhtarlar, bürokrat, gazeteci, doktorlar, öğretim üyesi, ev hanımı, işçi ve emekçilerden oluşan Birlikte Güçlüyüz Platformu, ziyaretlerini sürdürüyor. Platrform temsilcisi bir grup, Ankara'da CHP lideri Kılıçdaroğlu ile buluştu. Bu toplantı ile ilgili şu açıklama yapıldı:
    "Memlekete, ile, ilçeye sokağa dair sorunların tamamının eleştirilip masaya yatırıldığı ilgileri ile görüşmelerin gerçekleştirildiği bir platform olan Birlikte Güçlüyüz, çözüm önerilerini de hayata geçirme davası güden bir oluşumdur.



    Her düzeyde siyasi temsilcileri ile planlı görüşmeler yapan üyeler en son Ankara'da Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ile makamında görüşmüş ve şehre ve ülkeye dair ana hususları müzakere etmiştir.
    İzmir'de model haline gelecek ekonomi, turizm, istihdam konularında araştırma ve geliştirme çalışmaları da yapan platform üyeleri, yerelde arzu edilen temiz siyasi duruş ve çalışkan sonuç odaklı bürokrasi için çalışmalar yapmaktadır.



    Yerelin yanı sıra uluslararası iletişim ve paydaş ilişkilerin İzmir'den başlayarak gelişime katkı sağladığını bilerek, mevcut aksaklıkaları aşmak için Avrupa'daki ilişkileri güçlendirme çalışmaları yapmaktadır.
    İlk amacı sıradanlaşmış, kanıksanmış engelleri yıkmak olan üyeler partiler üstü tavrı ile halkın gelişmişlik yaşam seviyesine hakkettiği itibarı verme çabası içindedir.



    Barışın, huzurun, kucaklaşmanın, ekonomik refahın geleceği günler için aralıksız çalışmalara devam ediyor diğer oluşum, siyasi parti, STK vs karşı bir duruş değil aksine birlikte aynı idealler doğrultusunda millet hizmetine samimiyetle baş koyduğunu zamanla çalışmalarıyla her alanda gösterecektir."


    YORUMLAR

    • 0 Yorum