• Reklam

Başkan Doğruer, Kınıklı gençlere yüzme havuzu müjdesi verdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde , Bakanlık ve Kınık Belediyesi ortak protokolü ile hayata geçen Kınık Gençlik Merkezi, geleceğin umudu gençleri ve çocuklarımızı spor ve sanat ile buluşturdu.

Başkan Doğruer, Kınıklı gençlere yüzme havuzu müjdesi verdi
04 Temmuz 2022 - 18:21
Gençleri sosyal, kültürel, sanatsal, bilimsel ve sportif faaliyetlere yönlendirerek serbest zamanlarını değerlendirmelerine yardımcı olmak ve çeşitli aktiviteler içinde yer almalarını sağlayarak sosyal beceriler kazanabilmelerine katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen merkezde küçük yaşta çocuklar ve gençler için her türlü imkânı bulmak mümkün.
Kınık Belediyesi hizmet alanı olan 9300 metre arazi içindeki Kınık Gençlik Merkezinde tenis kortları, basketbol ve halı sahaları mevcut. Gençler bu spor kompleksleri içerisinde Belediye bünyesindeki antrenörleri ve Gençlik Spor İl Müdürlüğünün antrenörleri ile birlikte tenis kortlarında , Basketbol ve Futbol sahalarında turnuvalar yapma, Tenis , Basketbol, Futbol dersleri alma imkânı buluyor.
Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, hazır durumda olan Kınık Gençlik Merkezi'nde spor salonu, müzik, drama, akıl zekâ oyunları atölyeleri, robotik kodlama ve kitap kafenin bulunduğunu söyledi.
Gençlerle gurur duyduklarını belirten Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Spor ve Gençlik Bakanlığı ile Kınık Belediyesi'nin ortak projesi ile yakın zamanda kapalı yüzme havuzunu da gençlerin hizmetine sunacaklarının müjdesini verdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum