Bergama Belediyesi

    Bergama'ya 48 yeni iş yeri kazandırılıyor

    Bergama Millet Bahçesinin yanında yer alacak 48 dükkanlık Bergama Belediyesi Esnaf Çarşısının yapımı devam ederken, iki katlı olarak inşa edilen iş yerleri kentin önemli bir ihtiyacını karşılayarak istihdama da katkı sağlayacak.

    Bergama'ya 48 yeni iş yeri kazandırılıyor
    19 Aralık 2023 - 15:48 - Güncelleme: 19 Aralık 2023 - 15:51
    Bergama Millet Bahçesinin yanında bulunan Bergama Belediyesi Esnaf Çarşısında, çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. 48 dükkan olarak inşa edilen çarşı projesi, iki katlı olarak yapılırken, iş yerleri en kısa sürede esnafa teslim edilecek.



    Geniş ve şık koridorları ile dikkat çekecek projenin tamamlanma aşamasına geldiğini ifade eden Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, projenin esnafa büyük katkı sağlayacağını ifade etti. Koştu, “Esnafımızın işini kolaylaştırmak ve büyümelerini sağlamak için çalışıyoruz. Esnaflarımız şehrimizin; ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda gelişmesini, büyümesini sağlıyor. Esnafımız her zaman bizim baş tacımız. Dünyanın değer verdiği Bergama’mızı kalkındırmak için uğraşıyoruz. Bergama Belediyesi olarak her daim esnafımızın yanında olduk ve olacağız. Özellikle gençlerimizin istihdamı ve meslek öğrenmeleriyle kazanç sağlamalarını hedefliyoruz. Ülkemizin vicdanını temsil eden esnaflarımız bizim için çok önemli. Evlatlarımıza ve geleceğimize iyi bir gelecek bırakmak için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Şuan yapımı devam eden esnaf çarşımızla, 48 esnafımız burada yer alacak. 48 esnafımızın yanında çalışacak arkadaşlarla beraber istihdama katkı sağlanacak. Bir esnaf olarak esnafın halinden en iyi ben anlarım. Ekonominin bel kemiği küçük esnafımızın şartlarını iyileştirmek için her an yanındayız” dedi.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum