• Reklam

Belediye-gönüllüler el ele verdi, sahil pırıl pırıl oldu

MUĞLA'nın Bodrum ilçesi Küdür Sahili'nde belediye ekiplerinin gönüllülerle yaptığı temizlik çalışmasında 20 büyük boy çöp torbası katı atık toplandı.

Belediye-gönüllüler el ele verdi, sahil pırıl pırıl oldu
28 Mart 2023 - 14:58 - Güncelleme: 28 Mart 2023 - 15:00

Bodrum Belediyesi Küdür Sahili'nde temizlik çalışması düzenlendi. Temizlik çalışmasına gönüllülerden oluşan Mis Gibi 1 Bodrum ekibi de destek verdi. Sahilde gün boyunca yapılan temizlik çalışmasında cam ve pet şişeler, sigara izmaritlerine, metalden kıyafete, çadır ve brandadan balık ağına kadar çok sayıda atık toplandı. Toplanan 20 büyük boy çöp torbası dolusu katı atık, belediye ekipleri tarafından katı atık depolama alanına götürüldü.

Mis Gibi 1 Bodrum gönüllüsü Tülin Mor Jane temizlik etkinlikle ilgili bilgi verip, "Bodrum Belediyesi ile birlikte çok güzel çalışmalarımız oluyor. Bize torba, eldiven ve personel desteği sağlıyorlar. Haftada bir kere Bodrum'un bir sahilinde, dere yatağında veya ağaçlık alanda temizlik yapıyoruz. Bundan sonra da çevre temizliğimize devam edeceğiz. Şu anda sosyal medyada 6 binden fazla takipçimiz var. Bodrum halkından istediğimiz, bizi takip etsinler ve çevre temizliği etkinliklerimize katılsınlar" dedi. (DHA)

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum