Bayraklı zabıtasından yılbaşı denetimi

    Bayraklı zabıtasından yılbaşı denetimi

    Toplum sağlığını korumak ve vatandaşların güvenli ortamda alışveriş yapabilmelerini sağlamak amacıyla yıl boyunca belirli aralıklarla denetimlerini sürdüren Bayraklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı öncesi ruhsat, hijyen ve fiyat etiketi kontrolü yaptı. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “İlçe sakinlerimizin huzuru, sağlığı ve güvenliği için denetimlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

    Bayraklı zabıtasından yılbaşı denetimi
    29 Aralık 2023 - 10:46
    Bayraklı Belediyesi Zabıtası, yeni yıl öncesi ilçe genelinde denetimlerini sıklaştırdı. Yıl boyunca market, manav, pastane, fırın ve gıda üretimi yapan işletmelerde güvenilir gıda için kontroller gerçekleştiren ekipler, vatandaşların yılbaşında sorun yaşamaması için de işletmelerde ruhsat, etiket ve hijyen denetimi yaptı. Kurallara uymayan işletme sahipleri uyarıldı. Yılbaşı öncesi artan denetimlerin yeni yılda da süreceği belirtildi.


     

    TOPLUMUN HUZURU VE SAĞLIĞI ÖNCELİĞİMİZ

    Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Yeni yıl öncesi hem vatandaşların hem de esnafın hakkını korumak için çalışmalar yürütüyoruz. İlçe sakinlerimizin güvenilir ve sağlıklı gıdaya ulaşmaları için yıl boyunca yaptığımız denetimlerimizi yılbaşı dolayısıyla artırdık. Yurttaşlarımızın yeni yılı güvenli ortamlarda geçirmelerini istiyoruz. Onların sağlığı ve huzuru için üzerimize düşeni yapıyoruz” dedi.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum