Başkan Uygur gözyaşları arasında toprağa verildi

    Dün akşam saatlerinde hayatını kaybeden Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un cenaze programı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla gerçekleşti.

    Başkan Uygur gözyaşları arasında toprağa verildi
    19 Nisan 2021 - 17:59

    Evinde çıkan yangından sonra duman zehirlenmesi nedeniyle Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Torbalı Belediye Başkanı Ramazan İsmail Uygur, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti.

    CENAZEYE CHP LİDERİ DE KATILDI

    Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un cenaze programı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla gerçekleştirildi. Törene AK Parti, İYİ Parti temsilcileri başta olmak üzere çok sayıda politikacı katıldı.

    KILIÇDAROĞLU: TORBALI HALKI EMEKLERİNİ UNUTMAYACAK

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cenaze töreninde yaptığı konuşmada, "Torbalı'ya girdiğimizde güzel bir afiş bizi karşılıyor. Torbalı'ya hoşgeldiniz diye, gülümseyen bir belediye başkanı. Buradaki fotoğrafı da gülümseyen bir belediye başkanı. Büyük hizmetleri var, büyük çabalar harcadı, büyük emekler verdi. Asıl bundan sonra yapacağı şeyler çok önemliydi ve hepimiz bekliyorduk. Dün akşam gelen haber bizi derinden yaraladı. Kendisini bir topluma bir kitleye, daha açıkça ifade etmek gerekirse Torbalı'ya adamış olan bir belediye başkanını bugün sonsuzluğa uğurluyoruz. Verdiği çabalar ve gösterdiği emeği, Torbalı halkı unutmayacaktır. Ben hepinizin huzurunda verdiği emekler için ona minnet duygumuzu ifade etmek isterim. Allah rahmet eylesin, hepimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı. 

    Başkan Uygur'un cenazesi düzenlenen törenin ardından Fatma Topalan Camii'nden Torbalı Mezarlığı’na defnedildi.

     


    YORUMLAR

    • 0 Yorum