Başkan Tugay, partililerini çıldırttı

    İzmir’de meydana gelen deprem sonrası ortada görünmediği için eleştirilen Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, bugün yaptığı bir paylaşım sonrası kendi partisi olan CHP üyelerini bile kızdırdı.

    Başkan Tugay, partililerini çıldırttı
    01 Kasım 2020 - 22:13 - Güncelleme: 01 Kasım 2020 - 22:52

    Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın deprem sonrası Karşıyaka’da sokağa çıkıp sıkışan trafiği açmaya çalıştığı öne sürülürken CHP Gençlik Kolları eski Gençlik Kolları yöneticisi Altınay Görmüş ve CHP üyesi Cem Olga, sosyal medya hesaplarından tepkilerini dile getirdi. KSK’nin 108. yılını kutlayan Başkan Tugay için eleştiriler şöyle:


    Altınay Görmüş, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile..

    Altınay Görmüş: Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay sizin derdiniz ne? Neyi kutluyorsunuz... 3 gündür ortalarda yoksunuz deprem oldu depremmm!!!! Genel Merkez görsün bunları insanlar Karşıkaya sahilde aç susuz bekliyorlar. Kimlerin eline düşürdünüz bizi...

    Karşıyaka Belediye Başkanı yüzünden beni disipline verin 500 tane Karşıyakalı ile genel merkeze gelip savunmamı onlara yaptıracağım. Bir yeter yahu. Arsalarımızı yandaş Cengiz İnşaat’a peşkeş çektiği yetmedi şimdi de aklımızla oynuyor... Nerede kendisi nerede 3 gündür?

    Bu fotoğraflar Cem Olga'dan geldi… Karşıyaka Alaybey sahilde evlerine hasardan ötürü giremeyen yaklaşık 400 vatandaşı arayan soran yok. Su , çay yiyecek yardımı yapılmıyor. Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay trafik polisliği yapmak yerine görevine dönerse halkın ihtiyaçlarını görebilir belki... Onlar sabaha kadar orada olmak zorundalar. Beni engellediği için sorunu kendisi ile paylaşamıyorum. İletebilirseniz sevinirim.

     


    Cem Olga: Kimse kusura bakmasın. Sayın Cemil Tugay'da bakmasın. Belediye başkanlığı ona bir gömlek üstün gelmektedir. Belediye başkanlığı ciddi bir duruş ve tavrı sergilemek demektir. Bizler Alaybey İZBAN’da çay, su, çorba diye saatlerce bekledik. etraftaki esnaf bize fahiş fiyatla çay sattı.

    Abdulaziz Daya: Lütfen bakın açık adres veriyorum, Girne Caddesi Gürmar önünde Başkan Cemil Tugay takım elbiseli ve "maskesiz" şekilde trafik polisliğine soyundu. Durmuş olan trafiğin ortasına atarak kendini, araçları yönlendirmeye çalıştı. Tabii Karşıyaka halkı kendisini tanımadığı için, arabalarından inip tepki gösterenler oldu, tepkiden kastım bağırmak ve hakaret. Cemil Beyin belediye başkanı olduğunu bilselerdi sanırım yapmazlardı. Aynı manzara, Bahriye Üçok Caddesi Fevzipaşa İlköğretim okulunun önünde de izlendi. İnsanlar, trafiğin ortasında ne yaptığına anlam veremedikleri Cemil Tugay'a tepki gösterdi.

    Aslında hepsi şovvvv'dan ibaretti. Çünkü başkanın çevresinde 3-4 adamı başkanın videosunu çekiyordu.

    Başkan, artık İnstagramda facebookta paylaşta şovunu izleyelim ama videoları kesmeden yapıver şovunu...

    Ankara Başgganı Melih yeterdi artardı bizlere..


    YORUMLAR

    • 1 Yorum
    • Volkan Berber
      3 yıl önce
      Karşıyakalı vatandaşlar olarak belediyenin 24 çalıştığını bizler çok şükür gördük Şemikler mahallesi olarak gerek çadır gerek ikram araçları gerek kapalı alanlarda konaklama bizler Karşıyaka belediyesi'ne Karşıyaka belediye başkanımız Sayın Dr Cemil tugay'a çok teşekkür ederiz en son kendisini gece 2'de Piriştina kültür merkezi'nin orada gördük bir binaya tespit için geldi ve ertesi gün sabah erken saatlerde müdahale edildi. Bizler başkanımızın sonuna kadar yanındayız mücadelesini görüyoruz kötü yorumlara ve haberlere aldırış etmiyoruz Karşıyaka Spor kulübü'nün 108 yılında kutluyoruz.