Başkan Soyer'in kızı evleniyor! Kılıçdaroğlu geliyor

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in kızı Duygu Soyer’in Çağan İzgi ile hayatını birleştireceği düğün için 30 Eylül Cuma günü İzmir’e gelecek.

    Başkan Soyer'in kızı evleniyor! Kılıçdaroğlu geliyor
    26 Eylül 2023 - 19:14 - Güncelleme: 26 Eylül 2023 - 20:42
    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Soyer ailesinin mutlu günü için İzmir'e gelecek. Kılıçdaroğlu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in kızı Duygu Soyer ile Çağan İzgi’nin düğün törenine katılacak.
    Eylül ayının son günü dünya evine girecek olan Soyer ailesinin büyük kızı Duygu Soyer hayatını Çağan İzgi ile birleştirecek. Tunç ve Neptün Soyer’in kızı balerin Duygu Soyer, iş insanı Ergun İzgi’nin oğlu mimar Çağan İzgi ile İzmir’de dünya evine girecek.
    Birçok siyasi, iş insanı ve sanatçının davetli olduğu düğünün hazırlıkları son hızla devam ediyor.



    30 Eylül Cuma Günü Güzelbahçe'de gerçekleştirilecek düğünde nikah şahidi Kılıçdaroğlu olacak. CHP Lideri’nin İzmir'de düğün dışında başka bir programa katılmayacağı bildirildi.



    İzgi Nakliyat'ın sahibi Ergun İzgi'nin oğlu Çağan İzgi, sadece mimarlık değil duvar resimleri de yapıyor. Çağan İzgi ile Duygu İzgi'nin 2019 yılından bu yana arkadaş olduğu belirtildi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum