• Reklam

Başkan Engin'in beynindeki kist ameliyatla alındı

Fenalaşarak hastaneye kaldırılan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, beyin ameliyatı geçirdi. Engin’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Başkan Engin'in beynindeki kist ameliyatla alındı
04 Ağustos 2023 - 19:33
Katıldığı canlı yayın programında rahatsızlık geçiren ve hastaneye kaldırılan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, ameliyat edildi. Ameliyatın başarılı geçtiği ve Başkan Engin’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Başkan Engin’in beyninden çıkarılan kistin incelenmesi için biopsi işlemi yapılacağı ve çıkan sonuca göre tedavi sürecinin devam edeceği kaydedildi.

BELEDİYEDEN AÇIKLAMA GELDİ
Narlıdere Belediyesi, Başkan Engin'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Geçtiğimiz Çarşamba günü ani bir rahatsızlık sebebiyle hastaneye kaldırılan Belediye Başkanımız Ali Engin, Medicana International İzmir Hastanesi'nde başarılı bir tedavi süreci geçirmektedir. Genel sağlık durumu iyi olan Başkanımız Ali Engin, doktorların gözetiminde istirahat etmektedir. Bu süreçte Başkanımız Ali Engin’e geçmiş olsun dileklerini ileten, yakın ilgi ve alaka gösteren herkese teşekkür ediyoruz."

YORUMLAR

  • 0 Yorum