Başkan Batur’dan baro ziyareti

    Başkan Batur'dan baro ziyareti

    İzmir Barosunu ziyaret eden Konak Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Batur, İzmir’e aday adayı olmaktan büyük şeref duyduğunu belirterek, “Bu görevi iyi yaparız” derken, İzmir Baro Başkanı Sefa Yılmaz bundan en ufak bir şüpheleri olmadığına dikkat çekerek, “Adaylığınız bizi çok mutlu eder” diye konuştu.

    Başkan Batur'dan baro ziyareti
    13 Aralık 2023 - 12:05
    Konak Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Batur, İzmir Barosunu ziyaret ederek Baro Başkanı Sefa Yılmaz’la görüştü. Konak Belediyesi Meclis Üyesi, CHP Grup Başkan Vekili Avukat Mahmut Esat Aslan ile Konak Belediyesi Meclis Üyesi, Hukuk Komisyonu Başkanı Avukat Ulvi Puğ’un da hazır bulunduğu ziyaret sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşti. Batur ziyarette İzmir’e aday adayı olmaktan şeref duyduğunu belirterek, “Şehrimizi çok daha iyi noktalara getirmek için var gücümüzle çalışırız. Bu görevi arkadaşlarımızla birlikte iyi yaparız diye düşünüyoruz” dedi.

     

    “Çok değerli bir insansınız”
    İzmir Baro Başkanı Sefa Yılmaz ise Batur’un bu sözlerini “Bizlerin en ufak bir şüphesi yok” diyerek yanıtladı. Yılmaz, “Kurumsal anlamda söylemeyeyim ama kişisel anlamda hakikaten çok değerli, çok önemsediğim bir insansınız. Özellikle tecrübeniz hepimizin malumu. Bu anlamda adaylığınız bizi çok mutlu eder” dedi. Yılmaz, seçimlerde baroya görev verilirse iradenin sandığa doğru yansıması adına üzerlerine düşen ne olursa yapmaya hazır olduklarını da vurguladı.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum