Başkan adayı Yaşar, ilçe ziyaretlerinde

    İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın 2022 yılının mayıs ayında gerçekleştirilecek kongresinde Cumhuriyetçi Mali Müşavirler Grubu'nun adayı olan Erhan Yaşar, çalışmalarını sürdürüyor.

    Başkan adayı Yaşar, ilçe ziyaretlerinde
    05 Aralık 2021 - 13:22 - Güncelleme: 05 Aralık 2021 - 16:40

    Türkiye Cumhuriyetçi Mali Müşavirler Grubu'nun genişletilmiş kurullar toplantısında güven oyu alarak İzmir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası başkan adayı gösterilen Erhan Yaşar ve ekibi Torbalı'daki meslektaşlarını ziyaret etti. Katılım nedeniyle meslektaşlarına teşekkür eden Mali Müşavir İşletme Bilim Uzmanı Yaşar, seçildiklerinde neler yapacaklarını tek tek sıraladı. 

    Adaylığı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda açıklanan Türkiye Cumhuriyetçi Mali Müşavirler Grubu Başkanı Erhan Yaşar şu açıklamalarda bulundu:
    "2016 yılında kurulan grubumuz mesleğimiz adına önemli projeler üretti. Deneyimli bir ekip olarak odamıza sinerji getirmeye talibiz. Mesleğimiz ve meslektaşımız için sadece seçim zamanları değil her zaman samimiyetle çözüm üretmeye çalıştık, üretiyoruz da... Bugüne kadar Oda yönetimine verdiğimiz öneriler dikkate alınmadı. Örneğin 2019 yılında meslektaşlarımıza ferdi kaza sigortası yaptırılmasını önermiştik, yapılmadı. Bugün covidden ve depremden birçok meslektaşımız hayatını kaybetti. Eğer yapılmış olsaydı, ailelerine hiç olmazsa geçimlerini belirli bir süre daim ettirmeleri açısından destek olurdu" dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum