Baraka durağın yerine modern otobüs durağı

    İzmir'de baraka durağın yerine bir yıldır modern durağın yapılmamasına isyan eden vatandaşın sonunda sesi duyuldu. 

    Baraka durağın yerine modern otobüs durağı
    31 Ocak 2021 - 15:29
    Bahri Karataş (KHA) 

    İzmir'in Karabağlar ilçesi Ihsan Alyanak Bulvarı üzerinde, apartmanların yükseldiği bölgede kapalı modern durak, diğer taraftaki gecekondu bölgesinde ise tuğladan yapılan durak olması Manşet Türkiye'de yayınlanmasının ardından harekete geçen belediye yetkilileri, çifte standarta son verdi.



    Eshot, tuğladan yapılan durağın yerine modern "Ülkü" adını verdiği yeni bir durak yaptı. Vatandaş, "Bundan böyle soğuklarda ve yağmurlu havalarda üşüyüp ıslanmıyacağız" diye sevincini dile getirdi. 

    Vatandaşın çifte standart durak isyanı haberini yapmamızın ardından, İzmir Büyükşehir Belediyesi Eshot Genel Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz gün tuğladan yapılan durağın önüne, araçların park etmemesi için mavi renkli "otobüs durağı" yazısını yazdı. Ardından da kapalı durak yapılması için kaldırımdaki yerleri kazdı.
     

    Eshot ekipleri, sonunda kapalı durağı tamamladı. "Ülkü" adı verilen durak hizmete girdi. Vatandaş, durak sorunlarını çözen belediye yetkililerine teşekkür etti. Vatandaşlar, bundan böyle soğuklarda ve yağmurlu havada üşüyüp ıslanmıyacağız diye sevincini dile getirdi.
     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum