Manşet Türkiye yazdı, belediye harekete geçti

    İzmir'in Karabağlar ilçesinde yolun varlıklıların oturduğu tarafında kapalı modern otobüs durağı, gecekonduların olduğu diğer tarafında tuğladan ilkel durak olduğu haberimiz sonrası, vatandaşın 'çifte standart var' isyanına yetkililer kulak verdi. 

    Manşet Türkiye yazdı, belediye harekete geçti
    25 Ocak 2021 - 18:54

    Bahri Karataş (KHA) 

    Bu sabah İzmir Büyükşehir Belediyesi Eshot Genel Müdürlüğü ekipleri tuğladan yapılan durağın yerine kapalı durak yapılması için kaldırımdaki yerleri kazdı. Vatandaş kısa sürede durak sorunlarını çözen belediye yetkililerine teşekkür etti. 

    İki gün önce, apartmanların yükseldiği bölgede kapalı durak, karşı tarafta ise gecekondu bölgesinde vatandaşın tuğladan kendi yaptığı derme çatma durak haberini yapmıştık.



    İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bu çifte standart uygulamasına vatandaş isyan etmişti.

    Gecekondu bölgesinde yaşananlar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İhsan Alyanak Bulvarı burası. Yolun karşısında üstü kapalı durak var. Bizim gece kondu tarafı böyle. Direk kulübenin içinde 1 yıldır duruyor. Belediyenin hizmet anlayışı sadece zenginden yanami?" diye paylaşım yapmıştı.
     


    Vatandaşlar, kış ortamında soğuk ve yağmurda otobüse binmek için kendilerini koruyamadıklarını, kapalı durak sorununun biran önce çözülmesini istemişti.

    Haberimiz üzerine, bu sabah Izmir Büyükşehir Belediyesi Eshot Genel Müdürlüğü ekipleri,gecekondu bölgesinde bulunan derme çatma durağın önüne araçların park etmemesi için yere "otobüs durağı" yazısını yazdı. Kapalı durak yapmak için de direklerin konacağı kaldırımda çukur açıldı.

    Vatandaşlar bir yıldır çözülmemeyen sorunlarının, yapılan haber sonrası çözülmesine teşekkür etti.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum