Ayvalık'ta gazilere daha geniş dernek binasına kavuştu

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesi Belediye Başkanı Mesut Ergin, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ayvalık Şubesi'ni ziyaret etti. Gazilerle bir süre sohbet eden Başkan Ergin, dernek binasının yanındaki belediyeye ait yazıhaneyi gazilere tahsis edip, tadilatın yapılmasının ardından anahtarının verilmesini sağladı. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ayvalık Şube Başkanı Mehmet Kıranoğlu, kendilerine destek veren Başkan Ergin'e plaket verip, teşekkür etti.

    Ayvalık'ta gazilere daha geniş dernek binasına kavuştu
    28 Eylül 2023 - 13:31 - Güncelleme: 28 Eylül 2023 - 13:31

    Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Gaziler Haftası'nda şehir dışında olması nedeniyle ziyaret edemediği Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ayvalık Şubesi'nde gazilerle biraraya geldi. Başkan Ergin, burada Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ayvalık Şube Başkanı Mehmet Kıranoğlu ve dernek üyeleriyle bir süre sohbet etti. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin buradaki konuşmasında, "Bugün bu güzel vatanda özgürce yaşıyorsak, bunu tereddütsüz Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ile tabii ki şehitlerimiz ve gazilerimize borçluyuz. Gazilerimiz bugün bizleri kabul ettiler. Kendilerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, vatan savunması için canlarını feda etmekten tereddüt etmeyen kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi.

    Başkan Ergin konuşmasının ardından dernek binasının yanındaki belediyeye ait yazıhaneyi gazilere tahsis edip, tadilatın yapılmasının ardından anahtarının verilmesini sağladı.

    Kendilerine destek veren Belediye Başkanı Mesut Ergin'e bir plaket veren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ayvalık Şube Başkanı Mehmet Kıranoğlu, "Bugüne kadar göreve gelip giden belediye başkanlarından her defasında çok daha iyi koşullara sahip bir lokal ve çalışma ofisi istemiştik. Ancak bu talebimiz bir türlü gerçekleşmemişti. Şimdi ise sağ olsun Belediye Başkanımız Mesut Ergin'e bu konuyu açar açmaz, hemen dernek binamızın yanı başındaki yazıhaneyi de bizlere tahsis etti. Bununla da kalmadı, bitişik nizam durumundaki yazıhane ile dernek binamız arasında bir kapının açılmasını sağlayarak, daha geniş ve daha konforlu bir şekilde bir araya gelmemize vesile oldu.  Ayvalıklı gaziler olarak çok sevinçliyiz" dedi.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum