Aydınlı çocukların 100'üncü yıl ödülleri Çerçioğlu'ndan

    AYDIN Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen '30 Ağustos zaferinde 100. yıl' ve 'Kurtuluş mücadelesinin 100. yılında Aydın' temalı yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından takdim edildi. Çerçioğlu, tüm çocuklara başarılar diledi.

    Aydınlı çocukların 100'üncü yıl ödülleri Çerçioğlu'ndan
    22 Eylül 2022 - 12:33 - Güncelleme: 22 Eylül 2022 - 12:33

    Aydın'da '30 Ağustos zaferinde 100. yıl' ve 'Kurtuluş mücadelesinin 100. yılında Aydın' temalı yarışmalarda resim, şiir ve kompozisyon kategorilerinde düzenlenirken öğrencilere aldıkları dereceye göre bisiklet, elektrikli scooter, tablet bilgisayar ve akıllı saat ödülleri verildi. Ayrıca tüm katılımcılara malzemeli resim çantası armağan edildi.

    'ÇOCUKLARIMIZ ÇOK YETENEKLİ'

    30 Ağustos ile 7 Eylül'ün 100. yılına özel, anlamlı ve özel çalışmaların ortaya çıkmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerçioğlu, "Müthiş eserler ortaya çıktı. Çocuklarımız çok yetenekli, çocuklarımızı yetiştiren ailelere teşekkür ediyorum. Başarıyla dolu nice yıllarınız olsun" ifadelerini kullandı. Çerçioğlu başarılı çalışmalar ortaya koyan çocukları tek tek tebrik etti. (DHA)

     


    YORUMLAR

    • 0 Yorum