Arkaslı Voleybolcu Bravo, kariyerine antrenör olarak devam edecek!

    İzmir Arkas Erkek Voleybol takımında 10 yıldır başarılı bir şekilde sporculuk yaşamını sürdüren 2 çocuk babası Joao Paulo Bravo,kariyerine kulüpte antrenör olarak devam etme kararı aldı. Bravo, için   Torbalı Lucien Arkas Bağları- LA Mahzen Restaurant' ta gece düzenlendi.

    Arkaslı Voleybolcu Bravo, kariyerine antrenör olarak devam edecek!
    23 Kasım 2021 - 11:38
    Bugune kadar Arkas' ta 10 yıldır formayı terleten Joao Paulo Bravo, sporculuk kariyerine antrenör olarak devam etme kararı aldı.

    Yeni sezonla birlikte Başantrenör Glenn Hoag’un yardımcılığını üstlenen Bravo için dün akşam Torbalı  Lucien Arkas Bağları – LA Mahzen Restaurant’da gece düzenledi.Gecede bütün takım bir araya geldi.

    Bravo' ya gecede sürpriz yapıldı. Tecrübeli oyuncunun Arkas' ta  görev yaptığı her bir sezondan derlenen görüntülerden oluşan klibi geceye katılanlarla birlikte heyecan içinde izledi, duygusal anlar yaşadı.

    Arkas Spor olarak, "Saha içi kadar saha dışındaki kişiliğiyle de örnek gösterilen, sporculuk kariyerinde yeni ufuklara yelken açmanın heyecanını yaşayan Bravo’ya, emekleri için teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz"

    YORUMLAR

    • 0 Yorum