Anaokulu servisinde ölen Alperen'in babası deprem bölgesinde

    İZMİR'in Çiğli ilçesinde, okul servisinde unutulup, havasızlıktan hayatını kaybeden Alperen Sakin'in (3) babası Serkan Sakin (42) de deprem bölgesinde arama kurtarma çalışmalarına katıldı. Bölgedeki çalışmalarını sürdüren Sakin, "Evladını kaybetmiş birisi olarak, arkadaşlarımla birlikte buraya başkalarının evlatlarını kurtarmaya geldim" dedi.

    Anaokulu servisinde ölen Alperen'in babası deprem bölgesinde
    14 Şubat 2023 - 10:43 - Güncelleme: 14 Şubat 2023 - 10:44

    Köyiçi Mahallesi'nde 15 Ağustos 2017 tarihinde, öğrenci servisiyle bir anaokuluna götürülüp, serviste unutulunca havasızlıktan ölen minik Alperen Sakin'in babası Serkan Sakin de arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere deprem bölgesine gitti.



    Çiğli Belesiyesi Arama Kurtarma (ÇAK) bünyesindeki 12 kişiden biri olan Sakin, depremden sonraki ilk 6 gün Osmaniye'de arama kurtarma çalışmalarını sürdürdü, ardından ekiple birlikte Hatay'a giderek buradaki çalışmalara katıldı. Hemen hemen hiç uyumadan, ekibiyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Sakin, "Evladını kaybetmiş birisi olarak, arkadaşlarımla birlikte buraya başkalarının evlatlarını kurtarmaya geldim. Tüm ÇAK ekibi olarak burada fedakarlıkla çalışıyoruz. Bu kötü günlerin üstesinden ancak bir arada olursak gelebiliriz" dedi. (DHA)


    YORUMLAR

    • 0 Yorum