• Reklam

Altınordu'da teknik ekip yeniden şekillenecek

Spor Toto 1'inci Lig'de cuma günü evinde oynayacağı Tuzlaspor maçına odaklanan düşme hattındaki Altınordu'da bu sezonki üçüncü teknik direktör olarak göreve getirilen Hasan Özer'in işbaşı yapmasının ardından teknik ekipte de değişim yaşanacağı öğrenildi.

Altınordu'da teknik ekip yeniden şekillenecek
15 Mart 2023 - 12:44 - Güncelleme: 15 Mart 2023 - 12:45
Hasan Özer'in ekibinde yardımcı antenör Hakan Ertürk, kaleci antrenörü Metin Akçevre ve atletik performans antrenörü Eren Kırıcı'nın yer aldığı açıklanırken, kulüple vedalaşan teknik direktör Gökhan Ünal'ın ekibindeki Çağatay Rüştü Şalap ve Eser Çalı ile de yollar ayrıldı.

Başkan Seyit Mehmet Özkan'ın yıllardır kulüp bünyesinde görev yapan kaleci başantrenörü Atilla Küçüktaka ve kaleci antrenörü Ümit Özışık'a akademide görev almayı teklif ettiği belirtildi. Başkan Özkan'ın yardımcı antrenör Volkan Çırak, analiz antrenörü Umut Bayan ve Volkan Kaya için yeni bir görevlendirme yapabileceği ifade edildi. Ufuk Kahraman döneminde antrenörken, son olarak oyuncu alım direktörü olan Cüneyt Yis'in de farklı bir göreve getirilmesi gündeme geldi.

SERİYİ TEKRARLAMAK İSTİYOR

Ligde son 15 maçta sadece 1 galibiyet elde edip, 12 yenilgi, 2 beraberlik alan Altınordu, ilk yarıdaki 3 maçlık galibiyet serisini tekrarlayarak son sıradan kurtulmayı hedefliyor. İlk devrede Tuzlaspor'u 1-0, Samsunspor ve Denizlispor'u 2-1 yenerek 3'te 3 yapan İzmir temsilcisi, aynı seriyi bu haftadan itibaren tekrarlayarak çıkışa geçmek istiyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum