• Reklam

Aliağa'nın DEVA'sı da belli oldu

Seçim öncesi bütün il ve ilçelerde örgütlenmesini tamamlamak üzere faaliyetlerini aralıksız sürdüren Deva Partisi İzmir İl yönetimi Aliağa için de düğmeye bastı.

Aliağa'nın DEVA'sı da belli oldu
24 Ağustos 2021 - 11:37
İlçenin tanınmış iş insanlarından, işletmeci Emre Kaya ile görüşen İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, ilçe teşkilatını kurmak üzere kendisini görevlendirdi.

İzmir İl binasında yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarının katıldığı bir törenle teslim edilen yetki belgesini teslim alan Emre Kaya “Ülkemizin siyasi bir uçuruma doğru hızla ilerlediği bu dönemde sayın Genel Başkanımız Ali Babacan ve ekibi tüm vatandaşlarımız için umut ışığı olmuştur. Bu ışığı büyütmek ve ülkeyi içine düştüğü karanlıktan çıkarmak için Deva Partisi’ndeki namuslu ve işinin ehli insanlarla birlikte elimizden geleni yapacağız. Aliağa’nın DEVA’sını en kısa sürede kuracağız. Ekip arkadaşlarımla birlikte Aliağa’da da sayın Genel Başkanımızın fikir ve görüşleri doğrultusunda siyasetin belirleyici unsuru olarak halkın ve hakkın iktidarını en kısa sürede inşa edeceğiz” dedi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum