AK Urla, her gün sokakta

    AK Parti Urla İlçe Başkanlığı, Ömer Tiryaki'nin başkan olarak yönetiminin oluşturmasının ardından atağa geçti. Mahalle başkanlarını yenileyen ilçe yönetimi, Urla'da iktidar olabilmek için sokağın nabzını tutmaya başladı.

    AK Urla, her gün sokakta
    07 Aralık 2023 - 13:48 - Güncelleme: 07 Aralık 2023 - 14:23
    Urla'yı AK belediyecilikle tanıştırmak istediklerini belirten AK Parti İlçe Başkanı Ömer Tiryaki, "Görevi kısa bir süre önce devraldık. Yönetimdeki arkadaşlarımızla hemen çalışmalara başladık" dedi.



    Başkan Tiryaki, sokak sokak, ev ev gezmeye başladıklarını, sivil toplum örgütü etkinliklerine katılım sağladıklarını, yeni üye kaydı yaptıklarını, esnaf ziyaretlerinde bumlunduklarını dile getirdi. İlçe yönetimiyle büyük heyecan içinde görev yaptıklarını anlatan Tiryaki şöyle devam etti:
    "Bizim derdimiz İzmirimiz, Urlamız.. Vatandaşımıza nasıl daha iyi hizmet ederiz, yaşamlarını nasıl kolaylaştırırız ve de yaşanılabilir bir kent yaratırız onun projeleriyle meşgulüz. Urlalının partimize yönelimi, ilgisi bizi mutlu ediyor. Ziyaretlerimizi her gün sürdürüp, vatandaşımızın, yaşlımızın, gencimizin, kadınımızın derdiyle derlenip, onlara hizmet edeceğiz. Yakında projelerimizi açıklayacağız."

    YORUMLAR

    • 0 Yorum