AK Partili Sürekli'den CHP'ye 'Rojin' çıkışı: Yalanınız batsın!

    K Parti İl Başkanı, "Şimdi de gencecik öğrencimiz Rojin’in eğitim hakkı elinden alındı, yalanını söylüyorlar! "Beceremiyoruz; icraat siyaseti yapamıyoruz” itirafı yerine; “Tutarsa ne alâ!” deyip iftira atmak işlerine gelse de hep altında kalıyorlar!" dedi.

    AK Partili Sürekli'den CHP'ye 'Rojin' çıkışı: Yalanınız batsın!
    23 Eylül 2022 - 15:07

     

    Van'dan İzmir'e gelen ailenin 11 yaşındaki kızı Rojin'in okul puanı yettiği halde ilçede hiç bir okula kaydının yaptırılmadığı iddiası kent siyasetinde tartışma konusu oldu. AK Partili Sürekli CHP'ye 'yalanınız batsın' çıkışında bulunarak, "Şimdi de gencecik öğrencimiz Rojin’in eğitim hakkı elinden alındı, yalanını söylüyorlar! "Beceremiyoruz; icraat siyaseti yapamıyoruz” itirafı yerine; “Tutarsa ne alâ!” deyip iftira atmak işlerine gelse de hep altında kalıyorlar!" dedi.

     Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Deniz Yücel, Kemalpaşa'daki saha çalışmaları sırasında yanına gelen Koç ailesinin mağduriyetlerini gündeme getirmişti. 

    CHP İl Başkanı Yücel, Van'dan İzmir'e gelen ailenin 11 yaşındaki kızı Rojin'in okul puanı yettiği halde ilçede hiç bir okula kaydının yaptırılmadığı iddiasını Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve İl Milli Eğitim Müdürü Mücahit Yentür'e sormuştu. 

    Yücel'e Kemalpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden gelen yanıtta öğrencinin nakil olmak istediği Ferzent Bulum Anadolu Lisesi'ne puanının yetmediği belirtilmiş yönlendirilen 3 anadolu lisesinde eğitimine devam edebilecekken eğitim hakkının elinde alındığı yönünde bir algı oluşturulduğu vurgusu yapılmıştı. 

    11 yaşındaki Rojin'in nakil durumu Yücel'in mesajları ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yanıtının ardından CHP ile AK Parti arasında tartışma konusu olurken, bir çıkış da AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den geldi:

    İŞTE O AÇIKLAMA: 

    Yalanınız Batsın
    Genel ve yerel siyasette yalandan medet ummak, CHP’nin işi! Çark ettikleri iddia ve söylemlerin haddi hesabı yok! Anlaşmasını yapmadıkları kredinin Cumhurbaşkanımızca onaylanmadığını; körfezi Gediz’in kirlettiğini söyleyip çark edenler de onlar! Saymakla bitmez!

    Yalan mayınlarıyla döşenmiş bir tarla yarattılar!
    Şimdi de gencecik öğrencimiz Rojin’in eğitim hakkı elinden alındı, yalanını söylüyorlar!“Beceremiyoruz”; icraat siyaseti yapamıyoruz.” itirafı yerine;“Tutarsa ne alâ!” deyip iftira atmak işlerine gelse de hep altında kalıyorlar!


    YORUMLAR

    • 0 Yorum