AK Parti mitingini CHP diye paylaştı

    Şarkıcı Mustafa Sandal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2014 yılında Maltepe'de düzenlediği mitingi CHP'nin bugün düzenlediği miting zannederek paylaştı.

    AK Parti mitingini CHP diye paylaştı
    06 Mayıs 2023 - 21:29

    Millet İttifakı'da bugün Maltepe'de düzenlenen mitingde vatandaşla bir araya geldi. Mitinge Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra ittifak ortağı diğer parti liderleri Meral Akşener, Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu, Temel Karamollaoğlu, Gültekin Uysal ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayları Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş da katıldı.

    Ünlü isimler siyasi tercihlerini açıklıyor

    Seçimlere az bir süre kalmışken tanınmış simalarda sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla hangi tarafı destekleyeceklerini belirtiyor.

    Bu isimlerden birisi de ünlü müzisyen Mustafa Sandal.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingini CHP mitingi zannetti

    Sosyal medya hesabından Kılıçdaroğlu'na destek açıklaması yapan Sandal paylaşımında yanlış fotoğraf kullandı.

    Mustafa Sandal, 2014 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Maltepe Etkinlik Alanı'nda düzenlediği mitingi CHP'nin bugün düzenlediği miting zannederek paylaştı. Bu paylaşımı, firari FETÖ'cü Can Dündar da "İstanbul’u alan, Türkiye’yi alır. İstanbul alındı, sıra Türkiye’de…" diye alıntıladı.

    Mustafa Sandal, CHP mitingi sanıp AK Parti mitingini paylaştı

    Sandal paylaşımına "İstanbul'umuz da kırmızı beyaz" notunu düştü. Paylaşımın ardından birçok kullanıcı fotoğrafa yanlış miting diyerek yorumda bulundu.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum