• Reklam

AK Parti'li Güler: Aydın'ı özlediği hizmet kalitesine ulaştıracağız

Ak Parti Grup Başkanı Abdullah Güler 2024 yerel seçimlere ilişkin, "2024 belediye seçimleriyle beraber, Aydın'ımız da özlediği bir yönetim değişikliğini inşallah sağlayacaktır, inancımız tam. Aydın'ımızda inşallah 2024 yerel seçimlerinde hem büyükşehirde hem ilçe belediyelerinde başarıya ulaşacak, kazanacak ve Aydın halkımızı beklediği, özlediği hizmet kalitesine inşallah ulaştıracağız" dedi.

AK Parti'li Güler: Aydın'ı özlediği hizmet kalitesine ulaştıracağız
22 Ağustos 2023 - 18:38 - Güncelleme: 22 Ağustos 2023 - 18:39

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, '2023 Şehir Buluşmaları' kapsamında Aydın Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'ndeki Kadıköy Abdülhamid Han Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Restoranı'nda düzenlenen toplantıda gazetecilerle bir araya geldi. Toplantıya AK Parti Aydın milletvekilleri Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş ve Ömer Özmen, AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten ile ilçe belediye başkanları katıldı. Güler, burada yaptığı konuşmada, "Türkiye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde bölgesinde etkili olan, her soruna doğrudan çözüm önerileri getiren bir güçtür. Ukrayna-Rusya savaşındaki tahıl krizinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aldığı rolü büyük önem taşıyor. Bundan sonra da inşallah bölgesel sorunlarda da bu çözüm önerileriyle yoluna devam edecektir" dedi.

'AYDIN KENDİNE YAKIŞAN BELEDİYECİLİK HİZMETLERİNİ GÖREMİYOR'

Aydınlıların yeterli belediye hizmeti alamadığını söyleyen Güler, "İstanbul'da uzun yıllar belediye meclis üyeliği yapmış, belediyeciliği az çok bilen bir kardeşinizim. Maalesef Aydın, kendine yakışan belediyecilik hizmetlerini göremiyor. Kendi içinde kavga eden, münakaşa eden büyükşehir, ilçe belediyesi arasındaki yetki karmaşasıyla beraber gündemi dolduruyorlar. 2024 belediye seçimleriyle beraber, Aydın'ımız da özlediği bir yönetim değişikliğini inşallah sağlayacaktır, inancımız tam. Aydın'ımızda inşallah 2024 yerel seçimlerinde hem büyükşehirde hem ilçe belediyelerinde başarıya ulaşacak, kazanacak ve Aydın halkımızı beklediği, özlediği hizmet kalitesine ulaştıracağız" diye konuştu.

Programın sonunda Güler ve beraberindekiler, Adnan Menderes Demokrasi Müzesi'ni gezdi.(DHA)


YORUMLAR

  • 0 Yorum