AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli'den İESOB ve odalarına ziyaret

    AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'ni ziyaret ederek Birlik Başkanı Zekeriya Mutlu ile görüştü. Kısa süre önce genel kurullarını tamamlayan esnaf teşkilatlarına yeni dönemlerinde başarı dileyen Sürekli, lokantacı ve kantinci esnafının odalarını da ziyaret etti.

    AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli'den İESOB ve odalarına ziyaret
    17 Haziran 2022 - 12:50 - Güncelleme: 17 Haziran 2022 - 12:54

    AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'ni (İESOB) ziyaret etti. İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ile görüşen Sürekli, İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Odası Başkanı Doğan Kılıç ve Kantinciler Odası Başkanı Özgür Yavuz'la da bir araya geldi. Esnaf temsilcileri ile yaptığı görüşmeleri değerlendiren Sürekli, "Esnaf ve sanatkârımız; sabır ve sebatın adresidir. Ekonomide ve sosyal hayatta yarattığı katma değer ve vatan sevgisiyle direktir, lokomotiftir. Yine yapıcı ve verimli istişarelerde bulunduk. Son dönemde de büyük fedakarlıklarda bulunan esnafımızın durumunu masaya yatırdık. Sorunları kabul etmeden çözmek mümkün değildir. Bizi farklı yapan da budur. İzmir'de yeni iş yeri açanların kapatanlardan fazla olması inanç ve ümidimizi tazeledi. Elbirliği ile her sorunun altından kalkacağımıza inanıyoruz" dedi.

    'İYİ GÜNDE DE KÖTÜ GÜNDE DE VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ'

    İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu'nun "AK Parti hükümetlerinin bize pek çok katkısı oldu. 850 bin esnafa vergi muafiyeti verdi. Yüzde 9,5 faizle kredi alabiliyoruz. Baba oğluna vermez bu parayı. Yapılanları unutmayız, iyi yapanlara teşekkür ederiz, eksikleri söyleriz. Ancak, bugün esnafımıza ümit vermek lazım" sözlerini değerlendiren Sürekli şöyle konuştu: "Esnafımızın ve temsilcilerinin samimiyeti ve ahde vefası tartışılmaz. Yaşanan ekonomik sorunları hızla çözmeye çalışıyoruz. Ama; kaçarak, saklanarak değil. Bize 'pazara çıkamazlar' diyenler var. Bunu söyleyenler, halkı, esnafı siyasetine malzeme yapmak için kırk yılda bir pazara çıkarken, sorunlardan kaçıp saklanırken; biz iyi günde de kötü günde de vatandaşımızın yanındayız" ifadelerini kullandı. Sürekli, İzmir Lokantacılar ve Gazinocular Odası Başkanı Doğan Kılıç ve Kantinciler Odası Başkanı Özgür Yavuz'un da beklenti ve önerilerini dinledi.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum