• Reklam

AK Parti İzmir'de Avukat Gezici, milletvekili aday adayı oldu

AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Hukuk Komisyonu Başkanı Arabulucu-Avukat Gülşen Gezici, görevlerinden istifa ederek Milletvekili Aday Adaylık başvurusunu gerçekleştirdi.

AK Parti İzmir'de Avukat Gezici, milletvekili aday adayı oldu
18 Mart 2023 - 11:46 - Güncelleme: 18 Mart 2023 - 11:49
Türkiye’nin 21 yılda AK Parti ile insan haklarına dayalı bir hukuk devleti anlayışının daha da güçlendirildiğini ve ülkeye büyük eserlerin kazandırıldığını belirten Gezici, ‘’Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde İzmir’imize, ülkemize hizmet etmek için yola çıktım’’ dedi.
AK Parti’de, Milletvekilli Aday Adaylık süreci devam ederken, uzun süredir AK Parti İzmir’de görev yapan Arabulucu&Avukat Gülşen Gezici, İl Yönetim Kurulu Üyeliği’nden istifa ettikten sonra, İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu İl Başkanlığı’nda ailesi ile birlikte gerçekleştirdi.  2014 yılında Karşıyaka Mavişehir Mahalle Başkanlığı ile AK Parti İzmir’de ilk defa görev aldığını belirten Milletvekili Aday Adayı Arabulucu&Avukat Gülşen Gezici, ‘‘Kadim davamız ile milletimize hizmet aracı gördüğümüz siyasetimiz ve onun yüce çatısı olarak kabul ettiğimiz AK Parti’mizde, İzmir’imize, ülkemize hizmet etmek için yola çıktım. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, 21 yıldır süren aralıksız iktidarımızda, milletimize en iyi koşulları sağlamak için durmadan, yorulmadan, gayretle ve samimiyetle çalıştık. Milletimizin iradesi, 21 yıldır olduğu gibi 14 Mayıs 2023 Genel Seçimler ve Cumhurbaşkanlığı Seçiminde istikrar güven adresi AK Parti’den, Cumhur İttifakı’ndan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan yana olacağından hiç şüphemiz yok. İzmir’den çıktığım bu kutlu yolda, başta İzmirli hemşehrilerimiz olmak üzere ülkem için geçmişte olduğu gibi gece gündüz çalışmaya devam edeceğim’’ ifadelerini kullandı.
Arabulucu&Avukat Gülşen Gezici, "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere aziz şehitlerimize ve ebediyete irtihal eden aziz şehitlerimizi ve  kahraman gazilerimizi rahmet, saygı ve minnet ile yâd ediyorum’’ dedi.



Gülşen Gezici Kimdir?
Aslen Tunceli Ovacıklı olan Gülşen Gezici, 1976 İzmir doğumludur.  Anadolu Üniversite Hukuk Fakültesi Mezunu olan Gezici, 1999 yılında beri Avukatlık yapmaktadır. Türkiye’deki ilk Arabuluculardan biri olan ve 2005 yılından beri Arabuluculuk yapan Gezici, Türk Patent Enstitüsüne Kayıtlı  Marka Vekili ve Mahkemelerde Bilirkişilik yapmaktadır. Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Fakültesi Anlaşmazlıklar Çözümü Yüksek Lisans öğrencisi olarak eğitim hayatına devam etmektedir. Okullarda, akran arabuluculukla ilgili eğitim çalışmaları yapan Gülşen Gezici, 2017’den bu yana Arabulucular Derneği İzmir Şube Başkanlığını sürdürmektedir.

Siyasi hayatına 2014 yılında, Karşıyaka Mavişehir’de Mahalle Başkanlığı yaparak başlarken, bu görevi 4 yıl yapmıştır. 2018-2019 yıllarında AK Parti İzmir Yönetim Kurulu Üyesi ve İl İnsan Hakları Başkanı olarak görev yapmıştır. Yine aynı dönemde AK Parti İzmir İl Başkanlığında ilk defa oluşturulan Hayvan Hakları Komisyonu Başkanlığı’nın kurucuları arasında yer alıp, Hayvan Hakları Komisyonu Başkanı olarak sokak hayvanları ile ilgili beslemeler, hayvan hakları ilgili birçok çalışma içerisinde oldu. 2018 yılından istifa ettiği 16 Mart 2023 tarihine kadar AK Parti İzmir İl Hukuk Komisyon Başkanı olarak görev yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum