• Reklam

AK Parti'den 30 ilçeye "kan kardeşliği" çağrısı

Pandemi ve Ramazan nedeniyle Kızılay’ın kan stoklarındaki azalma, AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nı harekete geçirdi. Sosyal Politikalar ve Teşkilat Başkanlığı’nın koordinasyonunda, 30 ilçeyi kapsayan bir kampanya başlattıklarını duyuran İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; tüm üyelerine ve vatandaşlara “kan kardeşliği” çağrısında bulundu.

AK Parti'den 30 ilçeye "kan kardeşliği" çağrısı
05 Mayıs 2021 - 13:44
AK Parti İlçe Teşkilatlarının organizasyonlarının yanı sıra; kanver.org adresi ve en yakın Kızılay Şubesi’nden alınan randevularla kan bağışı yapılabileceğini belirten Başkan Sürekli; randevusu olan bağışçıların, sokağa çıkma yasağından muaf tutulacağını vurguladı. Bağışlar; saat 15.00’dan, 24.00’a kadar yapılabilecek. 

“Yardımlaşma senin kanında var!”

 AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli yaptığı açıklamada, AK Parti teşkilatları ana kademe, gençlik ve kadın kollarının da kampanyaya tam kadro katıldığını belirterek şunları söyledi; “Sosyal Politikalar ve Teşkilat Başkanlıklarımız, ‘yardımlaşma senin kanında var’ çağrısı ile tüm ilçelerimizde üyelerimizi ve vatandaşlarımızı harekete geçiriyor. Pandeminin kan vermeye engel olmadığını; bir tehlike arz etmediğini vatandaşlarımıza anlatıyoruz. Ülkemizin gururu, dünya ülkelerine örnek, en köklü kuruluşumuz olan Kızılay ile birlikte ilçe ilçe çalışıyoruz.  Hemşehrilerimiz; ilçelerimizde belirlenen noktalar dışında doğrudan Kızılay Şubelerine ve kanver.org sitesine de başvurup randevu alabilirler.”

Empati yapmalıyız…

Millet olarak; birlik, beraberlik ve yardımlaşma kültürünü özümüzde barındığımızı söyleyen Başkan Sürekli, herkesi empati yapmaya davet ederek; “İnsan sağlığı çok değerli. Hastalıklar hepimizin kapısını çalıyor, çalacak da. Bugün bir başkasının yaşadığı kan ihtiyacı yarın bizim ihtiyacımız olabilir. Bunu unutmamak gerekiyor. Empati yaparsak, harekete geçmemiz kolaylaşır. İzmirli hemşerilerimiz; her zaman bu tür toplumsal duyarlılık gerektiren konularda ön safta yer alır. ‘Ben’ değil, ‘Biz’ diyebilen özel bir şehirdir İzmir. Kampanyamıza da hassasiyet göstereceğinden ve destek vereceğinden şüphemiz yok. Bu zor zamanları aynı yere yumruk vurarak birlikte aşacağız. İnanıyoruz ki; kurallara, tedbir ve kısıtlamalara uymayı sürdürerek salgınla mücadelemizi başarıyla sonlandıracağız.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum