Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Şehit Fethi Sekin ve Musa Can için İzmir’e geldi

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Şehit Fethi Sekin ve Musa Can için İzmir'e geldi

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İzmir Adliyesinde iki vatan evladını için gerçekleştirilecek olan törene katılmak için İzmir’e geldi.

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Şehit Fethi Sekin ve Musa Can için İzmir'e geldi
    05 Ocak 2024 - 11:57
    İzmir’de, terör örgütü PKK’nın 5 Ocak 2017 tarihinde İzmir Adliyesine yönelik hain saldırısında facianın önüne geçmek için canını siper eden Şehit polis memuru Fethi Sekin ve mübaşir Musa Can, şehadetlerinin 7’nci yıl dönümünde minnetle anılıyor.



    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan törene katılmak için İzmir’e geldi.



    Bakan Tunç, İzmir Adliyesindeki tören öncesi İzmir Valiliği’ni ziyaret etti. Bakan Tunç’u İzmir Valisi Süleyman Elban karşılarken, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Milliyeti hareket Partisi (MHP) Veysel Şahin ve AK Parti İzmir Milletvekilleri de hazır bulundu.



    İzmir’deki çalışmalar hakkında bilgi aldı
    İzmir Adalet Sarayının C Blok girişinde PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araç ve uzun namlulu silahlarla gerçekleştirilen saldırıda örgüt mensuplarıyla girdiği çatışmada şehit olan polis memuru Fethi Sekin ve saldırıda kurşunların isabet etmesi sonucu şehit olan adliye çalışanı Musa Can için yapılan anma programına katılacak olan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İzmir Valiliği’ni ziyaret etti. Ziyarette, İzmir Valisi Süleyman Elban ile bir araya gelen Bakan Tunç, Vali Elban’dan İzmir’de yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı, yeni projeler üzerine değerlendirmelerde bulundu.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum