"2.4 milyon borç çıkardılar, çocuğunun makam aracını aldılar"

    Koronavirüs sonucu Dubai'de yaşamını yitiren Selim Yaşar'ın facebook hesabından yapılan ve Yaşar ailesini hedef alan paylaşımları, Selim Yaşar'ın eşi Yasemin Yaşar'ın yaptığı ortaya çıktı. Yasemin Yaşar'ın holding yönetimini dava ettiği de öğrenildi.

    "2.4 milyon borç çıkardılar, çocuğunun makam aracını aldılar"
    16 Aralık 2021 - 15:43 - Güncelleme: 16 Aralık 2021 - 16:01

    Selim Yaşar’ın 2 Eylül’deki vefatı sonrasında yeni yönetim kurulu başkanının henüz belirlenmediği, iki kız kardeş arasında çekişme olduğu öne sürülen Yaşar Holding'de sular durulmuyor. 23 Aralık’ta yapılması planlanan genel kurul toplantısı öncesi, dün gece yarısı Selim Yaşar'ın facebook hesabından hikaye bölümünde Yaşar ailesini hedef alan paylaşımlar yapıldı. Paylaşımda şunlar yazıldı:
    “Yaşar ailesi çok iyisiniz. Ölmüş adama borç yazıp faiz uyguladınız. Ya yuh size! Konuşmayan zavallı adama… Yatacak yeriniz yok! Kocamın hakkını yediniz. Aldıklarınızı vereceksiniz paçavra gibi… Kültürlü ahlaklı adama yaptığınızı yanınıza bırakmayacağım! Soylu asil değilsiniz! Düşmanıma yapmam bunu… Acı çeliyorum kocama yaptıklarınızdan.”



    Holding çalışanları şaşkına dönerken Yaşar ailesinin, vefat eden Selim Yaşar'ın eşi Yasemin Yaşar ile sürtüşme içinde olduğu ortaya çıktı. Yasemin Yaşar'ın aileye çok sinirlendiği ve eşinin sosyal medyasından bu yazıları paylaştığı öğrenildi.

    Selim Yaşar’ın vefatı sonrasında yönetim kurulu başkanı olduğu Holding tarafından ailesine 2.4 milyon lira borç çıkarıldığı ve bir an önce geri ödenmesi istendiği öne sürüldü.

    Selim Yaşar’ın eşi Yasemin Yaşar'ın konuyu mahkemeye taşıdığı, bu borcun sadece 300 bin liralık kısmının belgeli olduğu belirtildi. 300 bin liralık borca ait belgelerin Selim Yaşar’ın ölümünden çok kısa süre önce, tedavi sürerken yapılan harcamalardan olduğu tespit edildi. 

    Holding yönetiminin, Selim Yaşar’a tahsis edilen ve özel tedaviye ihtiyaç duyan çocuğunun kullandığı makam aracını, cenaze günü geri aldığı da iddialar arasında yer aldı.

    Hisseleri üç kardeş arasında eşit şekilde bölünen Yaşar Holding’in üçte biri Selim Yaşar’ın eşi ve çocuklarına kalacak. Gelin Yasemin Yaşar'ın, Selim Yaşar’ın kardeşleri Feyhan Yaşar ve İdil Yiğitbaşı ile bir uzlaşı yolu bulma niyetinde olmadığı, kendisine eşinin ölümünden sonra gönderilen borç tebligatı nedeniyle bu kararı aldığı öğrenildi.
    Eğer Yasemin Yaşar, holdingteki hisseleri dışarıdan bir yatırımcıya satarsa ünlü markaların yaratacısı Yaşar Holding yönetimine aile dışından bir isim girecek.


    YORUMLAR

    • 0 Yorum