Zor durumda olan hayvanları hayata bağlıyor

    İzmir Barosuna kayıtlı avukat Senem Demirel Acar'ı adliye koridorlarından daha çok, güç durumda olan hayvanları kurtarmaya çalışırken görürsünüz.

    Zor durumda olan hayvanları hayata bağlıyor
    16 Kasım 2021 - 11:36 - Güncelleme: 16 Kasım 2021 - 16:23
    HAYTAP İzmir Temsilcisi avukat Senem Demirel Acar, sahipleri tarafından, para kazanmak uğruna yavru yapmaları için pislik içinde yaşayan köpekleri esaretten kurtardı.Kurtarılan  can dostları, şimdi kendilerine şefkat eli gösterecek gerçek hayvan dostu sahiplerini bekliyor.

    Avukat Senem Demirel Acar, esaretten kurtardıkları köpeklerin sahipleri tarafından nasıl zor şartlarda bakıldığını şu şekilde anlattı "Hayatları boyunca demir tavuk kafesinden hiç çıkmadılar, başları hiç okşanmadı, toprağa basıp koşmadılar, yürümeyi bile bilmiyor çoğu. Sadece doğurdular, yavruları daha emerken koparılıp satıldı.  Daha o yavrularını unutmadan tekrar çiftleştirilip doğurtuldular. Çiş kaka üzerinde yatmaktan ayakları karınları yara, üzerleri pire dolu…yıllardır yapılan takip sonucu Bayraklı İlçe Tarım Müdürlüğü savcılıktan alınan izin ile bu kabus evine sonunda girdik. Tüm hayvanlar alınarak İzmir Büyükşehir Belediyesi Geçici Köpek Bakımevine teslim edildi ve kısırlaştırılan tüm canlar Haytap adına tarafımca teslim alındı. 3 gündür  gecem gündüzüme karıştı. Herhalde hayatım boyunca gördüğüm en kötü vakalardan biridir. Onların o ürkek bakışları, sevdiğinizde başlarını önlerine eğerek mahcup duruşları, bıraktığınız yerden hiç kıpırdamayışları insanın içini paramparça ediyor. 14 tane her biri diğerinden beter durumda çocuk… hiçbirini ayıramazdım @dilanusnmz @sarisezgii @torpillipatiler in geçici yuva destekleri ile hepsini aldım . @torpillipatiler Yasemin ablaları ile @mama_store_bostanli Ebru ablaları akşam 22.00’lere kadar traşlarını yaptılar ve mis gibi olan çocuklar hayatlarında ilk defa yumuşak yatak ve sıcak battaniye ile uyudular. Size söz çocuklar, bundan sonra hep sıcak yataklarda yatacaksınız" dedi.













     

    YORUMLAR

    • 0 Yorum