Yunusemre'de üretecilere toplam 35 bin fidan dağıtıldı

    MANİSA'nın Yunusemre ilçesinde, törenle üreticilere destek için çeşitli türlerde toplam 35 bin fidan dağıtıldı. Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Yuntdağı Bölgesi'nin kalkınması için elimizden geleni yaptık yapmaya da devam edeceğiz.

    Yunusemre'de üretecilere toplam 35 bin fidan dağıtıldı
    03 Mart 2023 - 19:22 - Güncelleme: 03 Mart 2023 - 19:22

    Yunusemre Belediyesi, kırsal kalkınma alanında yaptığı çalışmalarla, ub yıl da üreticilerini desteklemeye devam ediyor. Belediye Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü koordinesinde, bu yıl üreticilere 35 bin fidan desteği verildi. Yunusemre Belediyesi Muradiye Şantiyesi'nde düzenlenen fidan dağıtım törenine Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, Yunusemre İlçe Tarım Müdürü Bülent Güleç ve üreticiler katıldı. Fidan dağıtımında konuşan Yunusemre Belediye Tarımsal Hizmetler Müdürü Mehmet Ata, çalışmaya ilişkin bilgi vererek bu yıl üreticilere 21 bin zeytin, 5 bin ceviz,  2 bin nar,  2 bin incir,  5 bin badem fidanı dağıtılacağını söyledi.



    Sözlerine Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini söyleyerek başlayan Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ise "Ekiplerimiz şu anda deprem bölgesinde çalışmalara devam ediyor. Burada da deprem bölgesinden gelenlere yardımlar yapıyoruz. Bu süreçte millet olarak devlet olarak hep beraber el ele bu yaraları saracağız. Çiftçi ailesinden gelen biri olarak üreticimizin yanında olmaya büyük önem veriyorum. Bugüne kadar 100 binlerce fidan dağıtımı gerçekleştirdik. Dağıttığımız bu fidanlar toprakla buluşarak meyve vermeye başladı. Şimdi de 35 bin fidanımızı üreticilerimize teslim ediyoruz. Yuntdağı Bölgesi'nin kalkınması için elimizden geleni yaptık yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

    Fidanlardan alan üreticiler ise duydukları memnuniyeti dile getirdi.(DHA)


    YORUMLAR

    • 0 Yorum