Yunusemre'de çocuklar 23 Nisan'ı doyasıya eğlenerek kutladı

    MANİSA'nın Yunusemre ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen etkinliklerle çocuklar bayramlarını gönüllerince eğlenerek kutladı.

    Yunusemre'de çocuklar 23 Nisan'ı doyasıya eğlenerek kutladı
    23 Nisan 2023 - 18:58 - Güncelleme: 23 Nisan 2023 - 18:58

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yunusemre'de dolu dolu geçti. Yunusemre Belediyesi'nin hazırladığı etkinliklerde hem çocuklar hem de aileler 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı. Yunus Emre Millet Çarşısı'nda düzenlenen organizasyonda şişme oyun parkları kuruldu, çocuklar palyaço ve maskot ile eğlendi. Çocuklara mısır, pamuk şeker ve macun ikram edildi. Yunus Emre Millet Çarşısı Etkinlik Salonu'nda çocukların için 'Başka Bi Küçük Prens' isimli tiyatro oyunu da sahnelendi. Gün boyu düzenlenen çeşitli etkinliklerle çocuklar gün boyu gönüllerince eğlendi.

    14 yaşına kadar olan çocuklara yönelik olarak düzenlenen çekiliş kapsamında 3 bisiklet, 5 tablet, 5 akıllı saat, 5 mangala, 5 bluetooth kulaklık sahibini buldu.  Yunusemre Belediyesi'nin düzenlediği etkinliklere AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, daire müdürleri, çocuklar ve aileleri katıldı. Yunusemreli çocuklar için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, onların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.(DHA)

    YORUMLAR

    • 0 Yorum