• Reklam

Yunus Emre Mahallesi başkan ve CHP milletvekili adaylarını ağırladı

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ve İzmir milletvekili adayları, 14 Mayıs seçimlerine çok kısa bir süre kala Yunus Emre Mahallesi'ndeki kahve toplantısına katılarak vatandaşlardan destek istedi. Mahalle halkı, Başkan Selvitopu'nun yanı sıra PM Üyesi İzmir Milletvekili Ednan Arslan, İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç ve PM Üyesi Devrim Barış Çelik'i coşkuyla karşıladı.

Yunus Emre Mahallesi başkan ve CHP milletvekili adaylarını ağırladı
08 Mayıs 2023 - 16:59
Bölgenin sevilen esnaflarından Murat Keleş'in organizasyonuyla gerçekleştirilen buluşma, samimi bir havada yapıldı. Mahalle halkına seslenen konuklar, vatandaşların sorularını yanıtladı. Toplantıda, meclis üyeleri ve muhtarlar da yer aldı.

Konukseverlikleri için Yunus Emre Mahallesi sakinlerine teşekkür eden Başkan Selvitopu, Türkiye'de barış, huzur, sevgi ve saygı ortamını yeniden oluşturmak gerektiğini vurguladı. Bunun için 14 Mayıs seçimlerinin ilk turda bitmesi gerektiğini belirterek, “15 Mayıs gecesi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanımız olarak, hep birlikte Çankaya Köşkü'ne uğurlamak için bir aradayız. Onu külliyeye değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün mütevazı Çankaya Köşkü'ne uğurlayacağız. Dileğimiz artık insanlarımız sokakta mutsuz gezmesin. Herkesin yüzü gülsün. Şimdi önemli bir fırsat ayağınıza geldi. Umarım bu fırsat iyi değerlendirilir. Yolumuz açık olsun” dedi.

Özellikle İzmir 1. Bölge 8. sıra adayı Devrim Barış Çelik'in parlamentoya gönderilmesinin önemine dikkat çeken Başkan Selvitopu, “O giderse, Karabağlar'ın İzmir'in bir milletvekili olacak. Bizim iktidarımızda Karabağlar'ın başına bela ettikleri bu kentsel dönüşüm sorununu da kökünden çözeceğiz. Umarım 14 Mayıs seçimleri ülkemiz ve vatandaşlarımız için hayırlı olur” diye konuştu.

Daha sonra söz alan milletvekili adayları Sevda Erdan Kılıç, Ednan Arslan ve Devrim Barış Çelik de, kimseyi ayrıştırmayan, ötekileştirmeyen, bölmeyen yeni bir düzene ihtiyaç olduğunu vurgulayarak destek istediler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum