• Reklam

Yılmaz Özdil: Cenazemiz ortada kalmaz

Gazeteci Yılmaz Özdil, kendisi ve TELE1 programcısı Cüneyt Akman hakkında skandal açıklamalar yapan Ebubekir Sifil için ‘IŞİD zihniyeti’ dedi.

Yılmaz Özdil: Cenazemiz ortada kalmaz
17 Aralık 2020 - 21:05

Yalova Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’nde öğretim görevlisi olan Ebubekir Sifil, TELE1 programcısı Cüneyt Akman ile Sözcü yazarı gazeteci Yılmaz Özdil için Diyanet’e çağrıda bulundu. Gerici Sifil, Akman ve Özdil için “öldüklerinde cesetleri camilerimize sokulmasın, cenaze namazları kılınmasın” dedi.

Sifil’in skandal ifadelerinin ardından Özdil’den de açıklama geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özdil, şunları söyledi:

Kendi gazetem bile sessiz kalırken bu IŞİD zihniyetini afişe eden Cumhuriyet gazetesine ve bana destek olan değerli Aytun Çıray’a teşekkür ederim.

Yılmaz Özdil ayrıca, Hakan Aygün'le 'tekneden canlı' programında youtube üzerinden konuştu: Bu adam aklı sıra beni tehdit ediyor. Şöyle bir şey var. Camiye almazlarsa cemevinden kaldırırlar. Cenazemiz ortada kalmaz.

YORUMLAR

  • 6 Yorum
  • Ferda Turan
    3 yıl önce
    Satın Özdil, biz kısaca "hassdır" diyoruz... Ciddiye almaya bile gerek yok..
  • Bilgin karakaş
    3 yıl önce
    Ülkeyi Sahiplendikleri gibi Camileride Sahiplenmişler,babanızın yeri ya,Devleti soyanları,yolsuzluk yapanları,belediye paralarını vakıflara bağış yapanları,yolsuzluk yapan belediye başkanlarını,birde yalaka takımlarını öldüklerinde Camiye Sokmuyalım..
  • Münzevi
    3 yıl önce
    Adı bilgin kendi cahil
  • Kkeles
    3 yıl önce
    Yiğit olan yiğit kalırmı meydanda ulan
  • ERKO
    3 yıl önce
    Camiler kimsenin tapulu malı değil her camaat i müslim'in Allah'ın evine girmeye de cenaze namazının kılını kalkma hakkı vardır bu konuda kimse hadsizlik etmesin.
  • Afiyet Söğütlü
    3 yıl önce
    Sayın Yılmaz Özdil beyefendi her gün sözcü gazetesinde yazılarınızı okuyorum.gazetenizin yani gazetemizin işid zihniyeti yüzünden bir zatın söylemleri yüzünden sessiz kaldığından alınmışsınız gazetemiz o şahşı adam yerine koymamıştır.o yüzden sessiz kalmıştır.Selamlar saygılar