Yeşilyurt Pazaryeri Projesi başlıyor! Baştan sona kapalı olacak

    İzmir'in Karabağlar Belediyesi tarafından baştan sona yenilenerek kapalı hale getirilecek Yeşilyurt Pazaryeri'nde, inşaat çalışmaları önümüzdeki günlerde başlayacak.

    Yeşilyurt Pazaryeri Projesi başlıyor! Baştan sona kapalı olacak
    28 Haziran 2023 - 14:02
    Bahçelievler Mahallesi Ulu Önder Caddesi 4500 metrekare arsa üzerine inşa edilecek pazaryeri, 2 katlı olarak planlandı. Buna göre, toplam inşaat alanı yaklaşık 9000 metrekare olan modern pazaryerinin alt katında 110 araçlık otopark, üst katında da tezgah alanları bulunacak. Ayrıca 60 araçlık açık otopark yer alacak.

    Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Yeşilyurt Pazaryeri'nin kapalı hale getirilmesi ve modernleştirilmesi için gerekli ihale sürecini tamamladıklarını ve önümüzdeki günlerde yer teslimini yapacaklarını söyledi. Projenin tamamlanmasının ardından bölgedeki vatandaşların modern bir ortamda ve sağlıklı şekilde alışveriş yapabileceklerini belirten Başkan Selvitopu, “Vatandaşlarımızın bu yönde uzun süredir talepleri vardı. Gerekli hazırlıkları yaptıktan sonra ihalemizi tamamladık ve yapım aşamasına geldik. Çalışmaların tamamlanmasının ardından vatandaşlarımız arzu ettikleri pazaryerine kavuşacaklar” dedi.

    Başkan Selvitopu, Esendere, Yurtoğlu ve Üçkuyular pazaryerlerinin ihalelerini de önümüzdeki aylarda yapmayı hedeflediklerini bildirerek, “Program dahilinde pazaryerlerimizi modernleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

    YORUMLAR

    • 0 Yorum